Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 103 – Ο Τάσος αποκαλύπτει στον Αντώνη τις ανησυχίες του σχετικά με τη μοναχοκόρη του και τη σχέση της με τον Χρήστο. Παρατηρεί πολλά αστάθμητα στοιχεία και πιθανές συγκρούσεις εξαιτίας των επαγγελματικών τους συμφερόντων, αφού εκείνη είναι δικηγόρος και εκείνος εισαγγελέας.

Σασμός Γ΄ Κύκλος Επεισόδιο 103 – Ο Χρήστος στη σκιά των απειλών

Ανησυχεί μην επαναληφθούν οι πληγωμένες εμπειρίες της στις προηγούμενες σχέσεις της, ιδιαίτερα με τον Αστέρη και τον άτυχο Άγγελο. Από την πλευρά του, ο Χρήστος ανησυχεί για τις απειλές που αντιμετωπίζει η Στέλλα και ζητά από τον Γιώργο να την προστατεύσει γίνοντας τη σκιά της. Επιπλέον, τον παρακαλεί να διακόψει την έρευνά του για την τοπική μαφία προκειμένου να μην την εκθέσει σε κίνδυνο. Η Βασιλική έχει μια ειλικρινή συζήτηση με την Αργυρώ, κατηγορώντας τη για τη συμπεριφορά της απέναντι στον Αστέρη.

Έχει υποψίες ότι μπορεί να τον κλέψει η Σάντρα και αμφισβητεί τον έρωτά του και την αφοσίωσή του γι’ αυτήν. Η Σάντρα, που είναι βαριά εθισμένη στον ηλεκτρονικό τζόγο, ζητά από τον Βαγγέλη να της προτείνει μέρη με κουλοχέρηδες και «φρουτάκια» για να ανακουφίζει την πόθο της. Ο Βαγγέλης ακούει προβληματισμένος και αποφασίζει να μην εμπλακεί περισσότερο με τη νέα γιατρό της Άνω Ποριάς, αποφεύγοντας έτσι τυχόν περαιτέρω προβλήματα.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ