Έρωτας φυγάς: Η επιστροφή στον κόσμο πιο δύσκολη απ' ό,τι η Αλεξάνδρα… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς: Ανατρεπτικός δεύτερος κύκλος

Ραγδαίες εξελίξεις και μεγάλες προετοιμάζεται να προσφέρει ο δεύτερος κύκλος της σειράς “Έρωτας φυγάς,” που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο στο κανάλι OPEN. Σύμφωνα με αναφορές του “MyTV,” τα επερχόμα επεισόδια θα φέρουν απελευθέρωση της Αλεξάνδρας μετά τη φυλάκισή της, αλλά οι δυσκολίες της δεν τελειώνουν εδώ, καθώς ο Ιάσονας επανεισέρχεται στη ζωή της δημιουργώντας νέα μονοπάτια πόνου.

Οι προκλήσεις δεν σταματούν για την Αλεξάνδρα, καθώς ο δεύτερος κύκλος της δραματικής σειράς του καναλιού ΟΡΕΝ, “Έρωτας φυγάς,” ανατρέπει τη ζωή της για μία ακόμα φορά. Μετά τον πυροβολισμό του Ιάσονα, η Αλεξάνδρα βρίσκεται με τη δικαιοσύνη, αναμενόμενα, και βυθισμένη σε μια περίοδο θλίψης.

Η φυλακή γίνεται μια δύσκολη , όπου η μοναξιά γίνεται σύντροφος της. Μεταξύ των σκληρών στιγμών που περνάει, ανακαλύπτει μια απροσδόκητη σύμμαχο στο πρόσωπο της πεθεράς της, της Μαργέτα Δεμερτζή. Η Μαργέτα αλλάζει στάση και στέκεται δίπλα στη νύφη της, κατανοώντας τους λόγους πίσω από την πράξη της.

Η ευσπλαχνία της Μαργέτας, σύμφωνα με το περιοδικό Mytv, γίνεται εμφανής όταν φέρνει τα παιδιά της στη φυλακή για να συναντήσουν τη μητέρα τους, προσφέροντάς της ένα πολύτιμο μονοπάτι ελπίδας. Μέσα από τις αυτές, η Αλεξάνδρα βρίσκει δύναμη και για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που έρχονται. Με τη βοήθεια της Μαργέτας και της εισαγγελέως Νάντιας, καθώς και με την κατάθεση του Ιάσονα, η Αλεξάνδρα τελικά αποκτά την ελευθερία της.

Η επιστροφή στον κόσμο είναι πιο δύσκολη απ' ό,τι περίμενε η Αλεξάνδρα. Καθώς επιστρέφει στο σπίτι των Δεμερτζήδων, η ανυπομονησία να αγκαλιάσει τα παιδιά της είναι τεράστια.

Όμως, η πραγματικότητα είναι σκληρή, καθώς ο σύζυγός της εξακολουθεί να της επιτίθεται. Με σκληρότητα, την υποβάλλει στην υποχρέωση υπηρεσίας στο αρχοντικό, αντιμετωπίζοντάς την με περιφρόνηση και υποτίμηση. Η φωνή και η γνώμη της δεν έχουν κανένα βάρος, ενώ η ίδια πρέπει να υφίσταται τις εντολές του.

Η απόφαση του Ιάσονα να αναγκάσει την Αλεξάνδρα να υπηρετεί και πάλι ως υπηρέτρια στο αρχοντικό αποτελεί ένα ακόμα βάρβαρο χτύπημα. Παρόλο που η Αλεξάνδρα στεναχωριέται για αυτήν την απόφαση, αποφασίζει να αντιμετωπίσει τη μοίρα της με υπομονή. Εν τω μεταξύ, ο Ιάσονας φτάνει στο αποκορύφωμα της ανηλεούς εκδίκησής του όταν αποφασίζει να της πάρει τα παιδιά της.

Η απόφαση αυτή συνιστά ένα πλήγμα στην καρδιά της Αλεξάνδρας. Ο άγριος , που πάντοτε ένιωθε ανίκανος να αποσπάσει την αγάπη της, αποφασίζει να της αφαιρέσει και τη χαρά της μητρότητας. Κρατώντας τα παιδιά ως ομηρία, προσπαθεί να τη βυθίσει στον πόνο και την απελπισία.