Η Γη Ελιάς: Η προκαλεί ακόμα περισσότερη οργή σ Μαρίνα για τον Μάνο με την αποκάλυψη ότι εκείνος έχει πάρε δώ με την Αφροδίτη και μάλι μπαινοβγαίνει στο σπίτι της μέσα στη νύχτα…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Μάνος Μαρίνα για πάντα μαζί

Η Μαρίνα δεν χάνει χρόνο και του ζητά εξηγήσεις από τον Μάνο για την σκεψη του στο σπίτι της γιατρίνας. Αρχικά, εκείνος προσπαθεί να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι δεν αισθανόταν καλά και επισκέφθηκε το σπίτι της Αφροδίτης, αλλά η Μαρίνα δεν τον αφήνει να ολοκληρώσει τη φράση του καθώς δεν τον πιστεύει και του ζητά να είναι ειλικρινής και να παραδεχθεί ότι υπήρξε κάτι περισσότερο τους.

Ωστόσο, ο Μάνος εξακολουθεί να αρνείται και επιμένει ότι δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο ανάμεσά τους, χαρακτηρίζοντας το όλο περιστατικό ως παρεξήγηση. Παρόλα αυτά, η Μαρίνα δεν είναι πεσμένη και εξακολουθεί να υποψιάζεται ότι κρύβεται κάτι περισσότερο.

Στη συνέχεια, επιστρέφει στο σπίτι, ανακοινώνοντας στον Μάνο ότι το κάνει αποκλειστικά για χάρη του παιδιού τους, απορρίπτοντα κάθε πιθανότητα επανασύνδεσης τους.

Στο μεταξύ, ο Χρήστος και η Αφροδίτη έχουν ήδη αποφασίσει να γίνουν ζευγάρι, και, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ, η Μαρίνα , τους βλέπει μαζί. Έτσι, καταλαβαίνει πόσο ήταν να υποψιάζεται τον Μάνο και του ζητά συγνώμη, κάνοντας τον να κλαίει από χαρά που είναι και πάλι μαζί.