Έρωτας φυγάς Εξελίξεις: Απαγωγή σοκ. Οι Αρχές ξεκινούν ανθρωποκυνηγητό για να βρουν τον Γιωργάκη… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς: Οι Αρχές ξεκινούν ανθρωποκυνηγητό

Ο Μάρκος απέδειξε ότι είναι ένας άντρας που δεν έμαθε να χάνει και όταν βάζει κάτι στόχο παλεύει μέχρι τελικής πτώσεις για να το πετύχει. Αυτό θα κάνει και στην περίπτωση του γιου του, Γιωργάκη. Από τη στιγμή που έμαθε την αλήθεια, αποφασίζει να αγωνιστεί για την πατρότητα του παιδιού του, δημιουργώντας χάος στην οικογένεια Δεμερτζή.

Μάλιστα το γεγονός ότι αυτό το μυστικό το γνωρίζουν πολλοί, αυξάνει τον θυμό του και τον καθιστά ακόμη πιο αποφασισμένο. Στο μεταξύ, ο Στέφανος και η Μαργέτα επιχειρούν να πείσουν τα παιδιά τους να βρουν μια λύση για το παιδί. Παρόλα αυτά, κάθε προσπάθειά τους να συμφιλιωθούν καταδικάζεται σε αποτυχία, καθώς το μίσος μεταξύ του Ιάσονα και του Μάρκου γιγαντώνεται.

Στο μεταξύ, η Αλεξάνδρα φοβάται ότι ο Μάρκος μπορεί να κάνει κάτι εξαιρετικά επικίνδυνο και επομένως προσπαθεί να κρατήσει τον Γιωργάκη μακριά του. Και, όντως, οι φόβοι της επιβεβαιώνονται, καθώς σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, ο Μάρκος σχεδιάζει να απαγάγει τον γιο του από το σπίτι του και επιχειρεί να υλοποιήσει αυτό το σχέδιο χωρίς καθυστέρηση.

Κάποια στιγμή, ο Ιάσονας και ο Μάρκος συναντιούνται για να συζητήσουν, αλλά η ένταση ανάμεσά τους εντείνονται ακόμη περισσότερο. Ο Δεμερτζής, απελπισμένος με την ιδέα ότι μπορεί να χάσει τον γιο του, παίρνει μια απροσδόκητη κίνηση.

Αποκαλύπτει στους εργάτες του ότι ο Γιωργάκης είναι γιος του Μάρκου, ανατρέποντας την κατάσταση και παρουσιάζοντας τον εαυτό του ως γενναιόδωρο μεγαλόψυχο άνδρα και θύμα, ενώ παρουσιάζει την Αλεξάνδρα ως γυναίκα με χωρίς ηθική. Τα νέα φτάνουν γρήγορα στα αυτιά του Μάρκου, ο οποίος δεν αργεί να πάει στο σπίτι του Δεμερτζή και να αρπάξει κρυφά τον Γιωργάκη.

Ο Ιάσονας και η Αλεξάνδρα σύντομα αντιλαμβάνονται ότι ο μικρός έχει εξαφανιστεί και αμέσως σημάνουν συναγερμό. Ο Δεμερτζής αρχίζει να υποψιάζεται ότι η Ρηνιώ μπορεί να έχει κάποιο ρόλο στην εξαφάνιση, και επιχειρεί να την πιέσει για να αποκαλύψει ό,τι ξέρει. Η κοπέλα, ωστόσο, δηλώνει αθώα και αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη.

Όλοι ανησυχούν για την τύχη του παιδιού, πεπεισμένοι ότι ο Μάρκος το έχει απαγάγει με σκοπό να εκδικηθεί. Συγχρόνως, ενημερώνονται οι τοπικές αρχές, οι οποίες ξεκινούν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του Γιωργάκη.