Το προξενιό της Ιουλίας: οι δύσκολες στιγμές που περνά η οικογένεια Σκούταρη, φέρνουν Γιωργίκη Προβιό, κοντά στην Στάσα, στην προσπάθειά του, να προσεγγίσει την Ιουλία…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της ς του Alpha «Το προξενιό στην Ιουλίας».

«Το προξενιό της Ιουλίας», ψε 11/10

Πρωταγωνιστούν οι: Μελέτης Ηλίας, Άννα Μάσχα, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Δημήτρης Αλεξανδρής, Ελισάβετ Μουτάφη, Γιάννος Περλέγκας, Χριστίνα Μαξούρη, ς Κουκαλάνι, Ευγενία Ξυγκόρου, Δημήτρης Σέρφας, Σίσσυ Τουμάση, Τάσος Λέκκας…

Σημερινό επεισόδιο 4: Η παράδοση του Στράτου Ραζίνη στην χωρο, ανατρέπει τα δεδομένα για τον Γρηγόρη και την Ιουλία. Ωστόσο, δεν δίνει λύση στην υπόθεση του υ, γιατί παρ'όλο που ο Στράτος μοιάζει να είναι ο ιδανικός ένοχος, εκκρεμεί να βρεθούν το κίνητρο και το όπλο του εγκλήματος.

Η παρουσία της Αλεξάνδρας που επιστρέφει μετά από χρόνια για να την οικογένειά της, δημιουργεί ακόμα περισσότερη ένταση στην οικογένεια Ραζίνη, οι δύσκολες στιγμές που περνά η οικογένεια Σκούταρη, φέρνουν τον Γιωργίκη Προβιό, κοντά στην Στάσα, στην προσπάθειά του, να προσεγγίσει την Ιουλία.

Την ίδια στιγμή όμ, στο αρχοντικό του στη Λάρισα, ο γιός του Χρήστος, που ταλαιπωρείται πολύ καιρό από βίαια, τρομαχτικά και ανεξήγητα όνειρα, περνάει μια κρίση που συνδέεται με την πρόωρη απώλεια της μητέρας του, άσταση που τον οδηγεί συχνά σε ακραίες συμπεριφορές. Σε μια εποχή έντασης και πιέσεων όμως, δεν είναι ο μόνος που θα οδηγηθεί εκτός ορίων…