Καθώς προχωρά η σειρά «Το Προξενιό της » του Alpha, έρχεται ένας νέος κρυφός μεγάλος έρωτας.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις της σειράς του Alpha «Το προξενιό στην Ιουλίας».

Ο Ρήγας και η Βαγγελίτσα θα γίνουν ζευγάρι, αλλά δεν θα μοιραστούν άμεσα τα νέα με τους άλλους για διάφορους προσωπικούς λόγους.

Τη μεγαλύτερη ανησυχία την έχει η Στάσα, η οποία για κανένα λόγο δε να συνδέσει την οικογένειά της με του Στασινόπουλου μέσω της σχέσης του γιου της με τη Βαγγελίτσα.

Αναμφίβολα, όταν αποκαλυφθεί η σχέση τους, η Στάσα θα αναλάβει την πρωτοβουλία να χωρίσει Ρήγα και Βαγγελίτσας. Θα καταφέι όμως να διαλύσει το αγαπημένο ζευγάρι ή ο έρωτάς τους είναι τόσο δυνατός που θα αντέξει;

Τι θα δούμε στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας:

Στο αρχοντικό Προβιού όλοι ετοιμάζονται για το δείπνο προς τιμήν των κουμπάρων και ο Χρήστος, ακόμα σοκαρισμένος από την πρώτη του αποτυχημένη σεξουαλική εμπειρία, βλέπει άθελά του στο σπίτι, μια εικόνα που αναστατώνει.

Οι καλεσμένοι και όλοι προσέχουν πόσο έχει ομορφύνει η Ιουλία, ούτε έγκυος να ήταν, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, κάνοντας όλη την οικογένεια Σκούταρη να παγώσει.

Την ίδια ώρα, στο του δείπνου, ο Στασινόπουλος κάνει μια συζήτηση καρδιάς με τον βαφτιστήρα του κι ο Ρήγας προσπαθεί να απύγει την Βαγγελίτσα, που τον πολιορκεί με όλα τα θεμιτά και αθέμιτα μέσα!

Και ενώ ο Ατζαλίνας για το αν θα τηλεφωνήσει στην εφημερίδα της Αλεξάνδρας για να της μιλήσει, εκείνη δέχεται απ' τον όστολο μια ανέλπιστη πρόταση. Στο αρχοντικό, η βραδιά κυλά όμορφα, ώσπου η Ιουλία, νιώθει μια ξαφνική αδιαθεσία, προκαλώντας σε όλους ανησυχία.