Το Μυστικό της Πεταλούδας: Ο Στέφανος λέει στον Άλκη ότι ο δολοφονημένος άντρας, που βρήκαν, είναι ο Ηλίας Ευαγγέλου… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του OPEN, Το Μυστικό της Πεταλούδας

Μυστικό της Πεταλούδας σημερινό επεισόδιο 31-32

Ηθοποιοί: Γιώργος Νινιός, Ελισάβετ Μουτάφη, Μισιχρόνη, ς Γκουτζαμάνης, Νεοκλής Νεοκλέους, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Μαρίλια Γιαλλουρίδου, Χάρης Κκολός, Νίκος Γκέλια…

Δευτέρα έως Κυριακή στις 16:45

Το Μυστικό της Πεταλούδας 1/9 Επεισόδιο 31-32

Η Χριστίνα βλέπει τη Λουίζα να κοιμάται στο κρεβάτι του έξαλλη ρωτάει τον Θέμη τι δουλειά έχει η Λουίζα εί. Η Λουίζα, που ακούει τον καυγά τους, όταν φεύγει η Χριστίνα, λέει στο Θέμη πως είναι καλύτερα να φύγει απ΄ το σπίτι του.

Η Χάρις συναντάει τον Πάρι Αδαμίδη, τον φίλο του Στέφανου απ΄ τη σχολή Αστυνομίας και προσπαθεί να μάθει τι ακριβώς έγινε τότε που ο Στέφανος έδειρε τον συμφοιτητή τους, τον Λευτέρη Τρύφωνος.

Όταν η Χάρις φεύγει, ο Πάρις τηλεφωνεί στον Στέφανο και του λέει για την επίσκεψη της.
Ο Μάρκος, που έχει μάθει ότι η αστυνομία ψάχνει το Φίλιππο για τη δολοφονία του Πολυβίου, πάει στον και τον ρωτάει, αν να κάνει κάτι για να βοηθήσει το Φίλιππο.

Η Χλόη τηλεφωνεί στην Κρίστια και της λέει πως έφτασαν με τον Παύλο στην Κύπρο και δε βλέπει την ώρα να συναντηθούν ξανά.

Η Ειρήνη πάει να βγάλει βόλτα τον Μπεν και πάει προμήθειες στον Φίλιππο. Την ώρα, όμως, που είναι εκεί, ο Χριστόφορος τηλεφωνεί στο Φίλιππο να δει, αν είναι καλά και κάτι αναπάντεχο κάνει τον Χριστόφορο να υποψιαστεί ότι ο Φίλιππος βρίσκεται πολύ πιο κοντά απ΄ ό,τι πίστευε.

Ο Χριστόφορος καταλαβαίνει ότι ο Φίλιππος γύρισε στο σπίτι του και πάει και τον βρίσκει. Του λέει ότι ο Ηλίας είναι νεκρός κι ο Φίλιππος νευριάζει γιατί το σχέδιο του να βρει τον Χρυσοχόου χαλάει. Λέει στον Χριστόφορο ότι ήρθαν έτσι τα πράγματα, δεν του μένει παρά να πάει να παραδοθεί.

Η Μαρήλια πάει στο σπίτι, που κρύβεται ο Άρης, να του πάει προμήθειες παρ΄ όλο που ο Άρης της είπε να μην ξαναπάει εκεί.

Ο Στέφανος λέει στον Άλκη ότι ο δολοφονημένος άντρας, που βρήκαν, είναι ο Ηλίας Ευαγγέλου, αυτός που ο Ξένος πιστεύει ότι σκότωσε τον Πολυβίου και παγίδεψε τον Φίλιππο. Ο Άλκης αγχώνεται, επειδή, είναι αυτός ο ένοχος και λέει στον Στέφανο ότι πρέπει να το έκαναν ο Χριστόφορος με τον Φίλιππο.

Ο Χριστόφορος, φεύγοντας απ΄ το σπίτι του Φίλιππου, συναντάει την Ειρήνη και της λέει πως ο Φίλιππος έχει σκοπό να παραδοθεί.
Η Χάρις ψάχνει για τη του Νικόλα και μαθαίνει ότι ζει μόνος με τον γιο του. Παραξενεύεται γιατί δεν βρίσκει τίποτα για την γυναίκα του Νικόλα κι αποφασίζει να το παραπάνω.