Το Μυστικό της Πεταλούδας 15/10: Ο Χριστόφορος ομολογεί ότι είναι ο Κυριάκος , αλλά, ενώ δίνει κατάθεση, καταρρέει ξαφνικά απ΄ την ένταση και την πίεση, που υφίσταται και τον μεταφέρουν εσπευσμένα νοσοκομείο…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της ς OPEN, Το Μυστικό της Πεταλούδας

Μυστικό της Πεταλούδας σημερινό επεισόδιο 72

Η Έλενα, τρομαγμένη που ο Χριστόφορος μπήκε ξανά στο σπίτι της και την απείλησε, ζητάει απ΄ το να μείνει εκεί μαζί του. Η , που το ακούει, ζητάει έξαλλη απ΄ το Θέμη να τη διώξει.

Ο Άρης, πολύ ανήσυχος μετά που η Μαρήλια δεν του άνοιξε, πάει στην εταιρία και ψάχνει τον Χριστόφορο, που δεν είναι εκεί. Λέει στον Φίλιππο τι ένε, πως φοβάται ότι ο Χρυσοχόου θα κάνει κακό στη Μαρήλια και την ώρα που μιλάνε, τηλεφωνεί στον Φίλιππο ο Στέφανος απ΄ το νοσοκομείο και του λέει πως ο Χριστόφορος είναι εκεί, αλλά, δεν ξέρει ακόμα τίποτα για την κατάσταση του.

Η Κρίστια λέει στο Θέμη και στην Έλενα για το τεστ DNA, που πρέπει να κάνουν ο Χριστόφορος, η Ειρήνη και ο Μάρκος, αλλά, αρνούνται να το κάνουν.
Η Ειρήνη ανησυχεί για τον Χριστόφορο και το Φίλιππο, αφού κανείς τους δεν της απαντάει στο τηλέφωνο.

Η Σοφία πάει στο μαγαζί της κι εκεί την περιμένει μια αναπάντεχη έκπληξη, ενώ η Χλόη τηλεφωνεί στην Κρίστια να της ζητήσει συγνώμη για τη συμπεριφορά της στην τελευταία τους συνάντηση και της λέει κάτι που αναστατώνει πολύ την Κρίστια.