Παγιδευμένοι εξελίξεις – Η Άννα, ελεύθερη πλέον, ζει απομονωμένη και δεν θέλει να δει κανέναν. Ο Ανδρέας αποφασίζει να την πάρει, αλλά καθώς προχωρούν, απομακρύνονται. “Πού πάμε; Δεν πάμε για το σκυλάκι;” τον ρωτάει. “Πέρασα και το πήρα”, της απαντάει, δείχνοντας το κουτάβι στο πίσω κάθισμα.

Παγιδευμένοι εξελίξεις – Καρέ καρέ η τελευταία σκηνή της σειράς

“Θα πάμε στο ξενοδοχείο που σχεδίαζες να πας διακοπές με τον Δημήτρη”, της λέει. “Γύρνα πίσω”, του φωνάζει. “Όχι, θα πας για εκείνον και για μένα”, της απαντάει αποφασιστικά. Η Άννα ανεβαίνει στο δωμάτιο και πέφτει για ύπνο. Βλέπει τον Δημήτρη να την ξυπνάει. “Σήκω. Κοιμάσαι ακόμα;”, της λέει. “Δεν είσαι αληθινός. Είναι όνειρο”, του απαντάει και ξυπνάει από την αγωνία της. Αργότερα, κρατάει ένα τεστ εγκυμοσύνης και το αφήνει πάνω στο τραπεζάκι πριν φύγει από το δωμάτιο. Το τεστ είναι θετικό.

Βγαίνει για μια βόλτα και βλέπει κάποιον να φοράει ένα γκρι φούτερ σαν αυτό του άντρα της. Τον χάνει από τα μάτια της και αρχίζει να τον ψάχνει. Όταν τον ξαναβρίσκει, του χτυπάει την πλάτη και του λέει: “Αυτό είναι δικό μου”. Εκείνος κατεβάζει την κουκούλα και γυρίζει, αφήνοντάς την σοκαρισμένη. “Είναι όνειρο. Είναι όνειρο”, επαναλαμβάνει στον εαυτό της. Εκείνος της χαϊδεύει τα μαλλιά και λέει: “Εγώ είμαι, αγάπη μου!”. “Είσαι αλήθεια εσύ;”, τον ρωτάει. Και οι δύο πέφτουν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου, κλαίγοντας.

Αυτή η πορεία της Άννας δείχνει την ανάγκη για επανασύνδεση με το παρελθόν και την αποδοχή των συναισθημάτων της. Η επιστροφή του Δημήτρη στην πραγματικότητά της, είτε ως όνειρο είτε ως πραγματικότητα, φέρνει την κάθαρση και την αναγέννηση. Η Άννα, μέσα από την εσωτερική της πάλη, ανακαλύπτει την δύναμη της αγάπης και της ζωής, αποφασισμένη να αγκαλιάσει το μέλλον.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ