Παγιδευμένοι: Η Άννα αποφασίζει να βάλει την της τη ζωή σε μεγάλο κίνδυνο… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε ι όλες τις εξελίξεις της σειράς Παγιδευμένοι

Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος συγκρούεται έντονα με τον Δημήτρη και τον Ανδρέα

Η Άννα αποφασίζει να βάλει την ίδια της τη ζωή σε μεγάλο κίνδυνο, προκειμένου να ανακαλύψει τον δράστη πίσω από την δολοφονία της Κατερίνας και των ολοίπων που μέσα στο πηγάδι. Η απρόσμενη ανακάλυψη του Σταύρου ότι ο Αλέκος είχε συναντηθεί με την αδερφή του μία ημέρα πριν από την εξαφάνισή της, τον σοκάρει.

Με την υποστήριξη της , ξεκινούν την έρευνα στο σπίτι του , αναζητώντας οποιοδήποτε που μπορεί να τους φέρει πιο κοντά στον δράστη. Οι καταθέσεις του Αλέκου και του Παναγιώτη δημιουργούν υποψίες για τον Σταύρο, τον Δημήτρη και τον Ανδρέα.

Ο Σταύρος, πληγωμένος και αγανακτισμένος, συγκρούεται έντονα με τον Δημήτρη και τον Ανδρέα, καθώς αυτοί δεν έχουν ακό εντοπίσει στοιχεία που να οδηγούν στην εξιχνίαση της δολοφονίας της αδερφής του. Σε μια τελευταία προσπάθεια να βρει απαντήσεις και να μάθει την αλήθεια, αποφασίζει να κάνει μια δήλωση στον Τύπο.

Ωστόσο, υπάρχει ο ότι αυτή η δήλωση μπορεί να εξοργίσει τον δολοφόνο, ο οποίος εξακολουθεί να παραμένει στη σκιά τους. Καθώς όλοι είναι στο κάδρο των υπόπτων, ο Δημήτρης κάνει μια ανακάλυψη που θα ανατρέψει τα πάντα.