Η Λαμία έφυγε με βαθμό από την Τρίπολη, μετά τη «λευκή» ισοπαλία που απέσπασε απέναντι στον Αστέρα, στην εναρκτήρια συνάντηση της 22ης αγωνιστικής.

Ένας βαθμός «χρυσάφι» στην προσπάθειά της να παραμείνει στην κατηγορία, ενώ η γηπεδούχος ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς είδε το νικηφόρο σερί της να σταματάει στους έξι αγώνες κι έχασε την ευκαιρία να προσπεράσει τον Παναθηναϊκό.

Στο 24΄ δημιουργήθηκε η πρώτη ευκαιρία, με τον Φερνάντεθ να κάνει τη σέντρα και τον Μπαράλες με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Επασί.

Δυο λεπτά αργότερα, ο Άλβαρες βρήκε τον Φερνάντεθ που με σουτ εντός περιοχής σκόραρε, ωστόσο ύστερα από τη χρήση του VAR το γκολ ακυρώθηκε για φάουλ του Μπαράλες στον Τζανετόπουλο.

Η Λαμία επιθετικά φάνηκε μόνο στο 40΄, όταν η ατομική ενέργεια από τον Καραμάνο ολοκληρώθηκε με σουτ που έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι του Τσιφτσή.

Ένα σουτ του Μπιάρνασον (54’) κατέληξε δίπλα από το δοκάρι του Τσιφτσή, ίδια κατάληξη είχε και αυτό του Λαζάρ Ρόμανιτς (72’) ενώ στην αντίπαλη εστία ο Μπαράλες (79’) απέτυχε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα έπειτα από την ενέργεια του Σίτο.