Στη “Ο Παράδεισος των Κυριών”, ο Χρήστος συλλαμβάνεται για τη δολοφονία της Νέλλυς, παρόλο που έχει ετοιμάσει ένα ατράνταχτο άλλοθι για την ημέρα του εγκλήματος.

Διαβάστε ι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξ στον Παράδεισο των κυριών.

Παράλληλα, ο Σωτήρης συναντά τη Ζωζώ, φίλη της Νέλλυς, και ανακαλύπτει ότι αν και την αλήθεια για τον βιασμό στην αστυνομία, ο δεν την προώθησε στο αρμόδιο .

Ο , μετά την εμφάνιση της Ζωζώς, φαίνεται να απαλλάσσεται από τις κατηγορίες που τον βασανίζουν, ενώ οι πραγματικοί ένοχοι αρχίζουν να ανησυχούν για τις συνέπειες των πράξεών τους.

Ο Πάρης αποκαλύπτει στον Χριστόφορο ότι ο Σίμος είναι ο εγκέφαλος πίσω από τον υποτιθέμενο βιασμό, σε μια εκδίκησης. Ο Χριστόφορος, έξαλλος, τον διώχνει από το σπίτι. Η Αμαλία αρχίζει να αμφιβάλλει, αλλά ο Σίμος καταφέρνει να την παραπλανήσει για άλλη μια φορά, αποκαλώντας τον Πάρη ψυχοπαθή.

Ο Χρήστος πιέζει τον Σαρηγιάννη να ωθήσει τον Ρένο να καταδώσει τον Σίμο, όμως ο Ρένος αρνείται και αποφασίζει να παραδοθεί, αναλαμβάνοντας εξ' ολοκλήρου την ευθύνη για τα συμβάντα. Ο οστόλης δεν μπορεί επίσης να τον πείσει, ακόμη και με την απειλή φυλάσης για εμπρησμό, αν δεν αποκαλύψει την αλήθεια για τον Σίμο.

Τελικά, η εξέλιξη της υπόθεσης του βιασμού αποδεικνύεται ευχάριστη ανατροπή για τον Πάρη και την οικογένειά του. Η μέρα της δίκης για τον βιασμό φτάνει και ο Αποστόλης συνοδεύει τον γιο του στο δικαστήριο, υποστηρίζοντάς τον. Ο Πάρης κατορθώνει να αποδείξει την αθωότητά του και αθωώνεται από όλες τις κατηγορίες.