Ο Παράδεισος των Κυριών Επόμενα Εσό: Ο Σίμος βρίσκεται αντιμέτωπος με τη μυστηριώδη συμπεριφορά της Αμαλίας και αποφασίζει να της το εκφράσει ανοιχτά. «Μήπως θα ήταν καλύτερα να διακόψουμε, αν πρόκειται η μας να παραμείνει κρυφή;», τη ρωτάει, η απάντηση της Αμαλίας τον ξαφνιάζει: «Τότε πρέπει να το πούμε σε όλους», του λέει και τον φιλάει μπροστά στα της , του Ντίνο και του Μάρκου.

Την ώρα, ο Χρήστος συναντά τη Δωροθέα, έχοντας άσχημες διαθέσεις, αλλά κι δεν διστάζει να τον εκβιάσει ευθέως: «Αν δεν μου δώσεις πίσω την περιουσία θα σε πάω στην αστυνομία. Έχω όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που χρειάζονται α τους φόνους που έχεις κάνει», του λέει, δείχνοντας του το κουτάκι με τα κοσμήματα.

Ο Χρήστος εξοργίζεται, ξεσπάει και ξεκινά να την χτυπάει. Πιάνονται στα χέρια και, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ, ο Χρήστος να αρπάζει το κουτάκι και να το πετάει στο τζάκι. Κατά τη διάρκεια αυτού του επεισοδίου, οι αστυνομικοί στον χώρο και η Δωροθέα τους φωνάζει: «Τι κοιτάτε; Έχετε μπροστά σας έναν δολοφόνο!».