Όπ θα δούμε στην τηλεοπτική σειρά Σασμός του ALPHA, ο ς Γιακωβάκης και η Στέλλα θα έρθουν κοντά αλλά η σχέση τους θα αντιμετωπίσει πάρα πολλές δυσκολίες.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Ο Χρήστος, ο νέος , ι διάλειμμα από τη δουλεία του για να δει τον «φίλο» του Λουκά, έναν άστεγο άντρα που γνώρισε στον , και τον Βιτσέντζο, τον σκύλο του.

Όταν η Στέλλα μιλά στον Χρήστο για τις προσπάθειες για την ανακούφιση των αδυνάτων, αυτός θαυμάζει τη γενναιοδωρία της και αυτό θα γίνει η αφετηρία για να βρεθούν πιο κοντά.

Κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας τους, ο Χρήστος προτείνει να συνεχίσουν τη συζήτηση πίνοντας κρασί, σύμφωνα με το Tv24.

Παρ'όλα αυτά, η Στέλλα την πρόταση του, διότι έχει κάνει άλλα σχέδια, πράγμα που απογοητεύει τον Χρήστο. Σύντομα, η Στέλλα αρχίζει να αναθεωρεί και ζητά τη γνώμη της Θοδώρας σχετικά με το εάν πρέπει να πάρει εκείνη την πρωτοβουλία, αλλά η Θοδώρα της συστήνει να περιμένει.

Ο Χρήστος είναι βαθύτατα και δεν μπορεί να ματήσει να σκέφτεται τη Στέλλα, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του Σασμού. Παρ'όλα αυτά, κατά τη διάρκεια της επόμενης συνάντησής του με τη Στέλλα, θα παρουσιάσει τον πιο σκληρό εαυτό του.