Η Γη τ Ελιάς: Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega, «Η Γη της Ελιάς», εντυπωσιακές ανατροπές, με την εξέλιξη της ιρίας της Χάιδω να ξεχωρίζει, καθώς βρίσκεται αντιμέτωπη με τον κίνδυνο φυλάκισης…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα θα δούμε και ς τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Ο Σωτήρης πυροβολεί τον Φίλιππο

Όπως έχουμε δει στα προηγούμενα επεισόδια, ο αδερφός του Στέλιου Βαφέα, Σωτήρης, έχει φτάσει στη Μάνη με σκοπό να εκδικηθεί για τον θάνατο του αδερφού του.

Ωστόσο, μετά τις αποτυχημένες προσπάθειες δολονίας του γιου της, Φίλιππου, ο Μιλτιάδης λαμβάνει μια σημαντική απόφαση. ο στη Χάιδω την αλήθεια σχετικά με την ταυτότητά τους και το σχέδιο εκδίκησης .

Στην στιγμή, ο Σωτήρης πυροβολεί τον Φίλιππο και τον αφήνει σοβαρά τραυματισμένο. Η Χάιδω, σε κατάσταση σοκ από τα γεγονότα, βρίσκει τον γιο της τραυματισμένο και τον μεταφέρει αμέσως στο νοσοκομείο.

Ωστόσο, το δράμα της Χάιδω δεν τελειώνει εδώ. Όπως θα παρακολουθήσουμε στη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», η αστυνομία θα συλλάβει τη Χάιδω και θα την οδηγήσει πίσω από τα κάγκελα της φυλακής. Όμως, η μόνη της ανησυχία είναι η σωτηρία του γιου της.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Κουράκος προχωρά σε ανάκριση του Μιλτιάδη, ο οποίος αποφασίζει να αποκαλύψει την μισή αλήθεια, προκειμένου να προστατέψει τη Χάιδω. Ταυτόχρονα, η Βασιλική, ο Παρασκευάς και ο Λυκούργος μαθαίνουν για τη σύλληψη της Χάιδω και την κατάσταση της υγείας του Φίλιππου, και τρέχουν στο νοσοκομείο.