Στα επόμενα επεισόδια της «Το Ναυάγιο», έρχονται δυσάρεστες εξελίξεις, καθώς ο Τρύφωνας θα αφήσει την τελευταία του πνοή. Ωστόσο, προτού φύγει από η ζωή θα έρθει αντιμέτωπος με το σκληρό πρόσωπο του Ιπποκράτη.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη σειρά του Mega Το Ναυάγιο.

Ο Τρύφωνας, δυστυχώς, δεν θα καταφέρει να μείνει για ακόμα στη ζωή και δεν θα προλάβει να δει την κόρη του, Ειρήνη νύφη δίπλα στον λιμενικό.

Πριν όμ φύγει από τη ζωή, θα δει την πραγματική όψη του Ιπποκράτη Πανόλου. Ποια θα είναι η αντίδραση; Θα έχει χρόνο να προειδοποιήσει την Ειρήνη; Η συγκλονιστική συνέχεια επί της οθόνης…

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο:

Η αιματηρή περιπέτεια της Στέλλας και του φτάνει στο τέλος της, τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο. Ο Βασίλης ζητά τη βοήθεια του Μιχάλη και της Ελένης, ενώ ο Ιπποκράτης, στην πρώτη του γνωριμία με τον Πέτρο, φροντίζει να τον «ανακρίνει» με τον τρόπο του, προσπαθώντας να μάθει περισσότερα για τη ζωή του και το παρελθόν του.

Ο Πέτρος βρίσκεται ενώπιον της ς του Αγίου Νικολάου, που βρίσκεται στο σπίτι του Ιπποκράτη, ενώ η Βάσω εξομολογείται στον Άγγελο ένα μυστικό της που βάζει σε κίνδυνο τη σχέση τους. Η Ειρήνη ζητάει από τον Ιπποκράτη για την ταυτότητα της Κλαίρης, που βρήκε στην ντουλάπα της και ο Ιπποκράτης έρχεται σε δύσκολη θέση.

Πριν φύγει από την , η Λίνα είναι αποφασισμένη να απολογηθεί στη Θοδώρα και να αποκαταστήσει τη σχέση της με το Στέφανο. Αποφασίζει να πάει να τη συναντήσει, αγνοώντας ότι στην πραγματικότητα επισκέπαι το σπίτι του Μάκη.