Στην σειρά “Η Μάγισσα” αμένονται ανατρεπτικές οι εξλίξεις στα επόμενα επεισό, καθώς ο πόθος μεταξύ Θεοφανώς και Αντρέι αυξάνεται χωρίς να μπορούν να τον σταματήσουν. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Η φιλία μεταξύ της Θεοφανώς και του Αντρέι γίνεται όλο και πιο δυνατή, ειδικά με όσα γίνονται, παρακολουθούμε στην σειρά, και έχουν σχέση με την εγκυμοσύνη της Θεοφανώς και το χάρισμα που έχει.

Ο Αντρέι, ως ένας από τους υς που παραμένει συμπαραστάτης της Θεοφανώς, θα αρχίσει να νιώθει περισσότερα πράγματα από απλά φιλικά συναισθήματα εκείνη, δημιουργώντας στην Θεοφανώ ένα αίσθημα προστασίας και εμπιστοσύνης. Θα παρακολουθήσουμε σταδιακά να αναπτύσσεται μεταξύ τους ένα ερωτικό πάθος, που θα κορυφωθεί με αποκαλυπτικές ερωτικές σκηνές.

Τη νέα σεζόν η σειρά “Μάγισσα” αναμένεται να αναδειχθεί συναρπαστικότερη από ποτέ, καθώς στην πλοκή θα προστεθούν επεισόδια με πολύ . Οι χαρακτήρες Σπήλιος και , θα αναζωπυρώσουν παλαιότερες αναμνήσεις, όπου παρακολούθησαν την Αναχίτ να καίγεται από τις φλόγες, χωρίς όμως να είναι δυνατόν να αναφερθούν σε αυτό το γεγονός.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Σπήλιος θα βυθιστεί στη σκέψη με αφορμή αυτή τη σκηνή που βίωσε στο παρελθόν. Αυτή η μαύρη ανάμνηση είναι συνδεδεμένη με την μητέρα της Θεοφανώς, Αναχίτ, την οποία έβλεπε να καίγεται. Θα συνειδητοποιήσει ότι αυτή η τραγωδία οργανώθηκε από τη Κυπριανή και τον πατέρα του Μιχαήλ.

Ο Μιχαήλ, από την πλευρά του, θα ξαναζήσει έντονα τις προσωπικές του αναμνήσεις από την σκηνή της κατας της Αναχίτ. Θα θυμηθεί τη συμφωνία που είχαν οι δυο οικογένειες, Γερακάρηδες και Λασκαραίοι, να την κάψουν και να μην αναφερθούν ποτέ ξανά σε αυτό. Πώς θα αντιμετωπίσουν την αποκάλυψη ότι η Θεοφανώ είναι κόρη της Αναχίτ;