Μετά τη σύλληψη του Πάρη, ο Χριστόφορος μοιάζει σαν βόμβα έτοιμη να εκραγεί. Η κατάθεση της Αμαλίας εναντίον του ανακουφίζει ελαφρώς την οργή του, αλλά είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να καταδικαστεί ο Πάρης και παράλληλα να πάρει ο ίδιος την κηδεμονία του παιδιού της Γεωργίας και του Άγη.. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Για τον Χριστόφορο, είναι αδιανόητο να αφήσει το εγγόνι του να μεγαλώσει υπό την επιρροή ενός βιαστή και ξεκαθαρίζει στη Γεωργία ότι δεν θα υποχωρήσει. Παρά τις απειλές που δέχεται, η Γεωργία αρχικά δεν δείχνει φόβο, αλλά η απελπισία της επιστρέφει όταν ο Πάρης ξανά συλλαμβάνεται, καθώς ξέρει ότι τώρα θα πρέπει να δώσει σκληρή μάχη για να κρατήσει το παιδί της.

Σκληρή μάχη πρέπει να δώσει και η Μιράντα για να κόψει κάθε δεσμό με τον Ντίνο, ο οποίος επιμένει να ζητά εξηγήσεις. Αν και ο πόνος στην καρδιά της είναι τεράστιος, πιστεύει ότι ο χωρισμός είναι η μοναδική της επιλογή.

Μάλιστα όταν ο Ντίνος απαιτεί εξηγήσεις για τη συμπεριφορά της και ρωτάει για την επανασύνδεσή της με τον Φώτη, η Μιράντα, κοιτάζοντάς τον στα μάτια, επιβεβαιώνει: «Ναι, είμαστε ξανά ζευγάρι, κι αυτός είναι ο λόγος που θέλω διαζύγιο!».

Και ο Στέφανος, από τη μεριά του, βιώνει την ερωτική απογοήτευσή του όταν περνά τα Χριστούγεννα με τον Ρένο, περιμένοντας να συμβεί κάτι μεταξύ τους. Όταν ο Ρένος αποκοιμιέται, ο Στέφανος πλησιάζει και τον χαϊδεύει απαλά στο πρόσωπο, προκαλώντας το βίαιο ξέσπασμα του που καταστρέφει τη σχέση τους.

Καθώς η Ζαχαρούλα το σκάει από το σπίτι της για να συναντήσει τον Βύρωνα, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, η Βικτώρια και ο Χρήστος επιδιώκουν να ξηλώσουν τον Σωτήρη από τη θέση του. Για να το πετύχουν, η Βικτώρια προσεγγίζει τον Δημοσθένη, ενώ ο Χρήστος προσπαθεί να ηρεμήσει τον Αποστόλη, που παραμένει έξαλλος πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.