«Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ» – ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 9-10

Το μπάτσελορ του Έβαν θα φέρει ευτράπελα, αλλά θα βοηθήσει την παρέα να για λίγο την αρρώστια του Άλκη… Κάθε Τετάρτη, ι Παρασκευή στις 22:30 στον AΝΤ1. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 Ο πρώτος από εμάς.

Ο Πρώτος Από Εμάς 25/10 Επεισόδιο 10

Ο Κοσμάς εκτιμάει τον Νώντα και τον θεωρεί φίλο του πια. Δεν γνωρίζει όμως πως η Σοφία και εκείνος όλο και πιο κοντά ερωτικά. Η Μαργαρίτα δέχεται το φλερτ του Στέφανου και αυτό τη βάζει σε σκέψεις. Σύμφωνα με την Αθηνά, απομένουν λίγοι μήνες ζωής ακόμα στον Άλκη.

Ο νιώθει πια πιο αδύναμος από ποτέ και παρακαλεί την Κάτια να συνεχίσει τη ζωή της, να παντρευτεί τον Έβαν αφού εκείνος θα πεθάνει και μάλιστα σύντομα. Η Κάτια βρίσκεται σε αδι, είναι ερωτευμένη με τον Άλκη αλλά δεν υπάρχει χρόνος να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και να ακολουθήσει την καρδιά της. Η Χριστίνα φτάνει με τον δικηγόρο της στο γραφείο του Φίλιππου και του ζητά να υπογράψουν το διαζύγιο.

Ο Έβαν ετοιμάζει μπάτσελορ πάρτι και καλεί τον Άλκη και τους άντρες της παρέας με απώτερο να δείξει, στον Άλκη, πως αυτός έχει το πάνω χέρι και πως η Κάτια είναι δική του. Η Κάτια κάνει το δικό της μπατσελορέτ στο της Σοφίας και πολύ γρήγορα η χαρά που θα έπρεπε να έχει για τον γάμο της, θα μετατραπεί σε λύπη…

Ο Πρώτος Από Εμάς 26/10 Επεισόδιο 11

Το μπάτσελορ του Έβαν θα φέρει ευτράπελα, αλλά θα βοηθήσει την παρέα να ξεχάσει για λίγο την αρρώστια του Άλκη. Μια βραδιά με ταινία, θα φέρει τον Τάσο και την Έλσα πιο κοντά, ενώ ο Έβαν θα προετοιμάσει την Κάτια για μια μεγάλη έκπληξη την ημέρα του γάμου τους.

Ενώ γεφυρώνεται το χάσμα του Φίλιππου με την οικογένειά του, ο Νικόλας κι η Ζωή αρχίζουν να απομακρύνονται. Η Σοφία προσπαθεί να κρατήσει αποστάσεις από τον Νώντα, ενώ μια μυστηριώδης γυναίκα τους συναντά τυχαία και σοκάρεται μπροστά στο θέαμα του απρόσμενου πλησιάσματός τους.

Η Κάτια και ο Άλκης μοιάζουν να κρατούν τα προσχήματα, αλλά οι δυο τους θα ζήσουν ένα που κανείς τους δεν είχε προσχεδιάσει…