Το Μυστικό της 11/10: Η Ειρήνη με το Μάρκο καταθέτουν μαζί και η Λουκία κάνει τα πάντα για να τους στριμώξει για να παραδεχτούν ότι ο Χριστόφορος ο Κυριάκος…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις τα επόμενα εσόδια της σειράς του OPEN, Το Μυστικό της Πεταλούδας

Μυστικό της Πεταλούδας σημερινό επεισόδιο 68

Ο Παύλος αιφνιδιάζει την Κρίστια και τη ρωτάει, αν είπε στη για τον Γρηγόρη.
Ο Φίλιππος περιμένει την Ειρήνη να τελειώσει με την κατάθεση κι έκπληκτος βλέπει τον Χριστόφορο να πάει στο τμήμα. Τον ρωτάει τι κάνει εκεί, , ο Χριστόφορος δεν του . Μπαίνει στο τμήμα και ζητάει να δει τον Άλκη και του λέει ότι αυτός ανάγκασε την Ειρήνη να μην πει ποιος είναι, όταν έδωσε κατάθεση μετά την έκρηξη.

Η Σοφία πάει στο μαγαζί της και η Ροδούλα, η σερβιτόρα, της λέει πως πέρασε ένας παλιός της φίλος και τη ζήτησε.
Ο Άρης λέει στη Μαρήλια ότι είπε στον Χριστόφορο για σημείωμα του Π.Χ. στον Χριστόφορο κι ο Χριστόφορος του είπε ότι ο Π.Χ. είναι ο Χρυσοχόου ένας επικίνδυνος έμπορος κοκαϊνης. Η Μαρήλια τρομαγμένη παραδέχεται ότι ο Άλκης σκότωσε τον Ηλία και του λέει πως το έκανε εξ΄ αιτίας της.
Ο Μάρκος ακούει το της μετά την κατάθεση του, όπου του λέει ότι είπε στη Χλόη για τον Γρηγόρη και της τηλεφωνεί ανήσυχος, αλλά, η Κρίστια δεν απαντάει, ενώ ο Άλκης ρωτάει την Ειρήνη, αν είναι αλήθεια αυτό που είπε ο Χριστόφορος, ότι αυτός, δηλαδή, την ανάγκασε να μην πει στην κατάθεση της ότι είναι ο Κυριάκος.