Ο Παράδεισος Των Κυριών – Η Βικτώρια πείθει τον Σίμο να πείσει τον Ρένο να αναλάβει τους φόνους του Αγη και της Γουίτλοκ, λέγοντας του πως είναι η μοναδική λύση για να γλιτώσει. Ο Σίμος ζητά από τον Ρένο να το πράξει, υποσχόμενος ότι θα τον στηρίξει.

Ο Παράδεισος Των Κυριών – Αν μιλήσεις θα σε σκοτώσω

Ταυτόχρονα, ο Αποστόλης επιστρέφει στο σπίτι της Μάγιας μεθυσμένος και αφήνει αρνητική εντύπωση, προκαλώντας τη Μάγια να ζητήσει τον χωρισμό. Εν τω μεταξύ, η Στέλλα αποκαλύπτει στον Χρήστο την παρανοήση με τα χάπια που έδωσε η Βικτώρια στη μητέρα της. Η Μιράντα ειδοποιεί τον Χριστόφορο για την εξαφάνιση του Πάρη με τη Γεωργία και το μωρό, αποκαλύπτοντας ψέματα της Αμαλίας. Η Στέλλα αναλαμβάνει τη φροντίδα της Ματούλας, αλλά την εκβιάζει, λέγοντας της πως αν μιλήσει θα την σκοτώσει.

Ο Σίμος ανακαλύπτει τις φωτογραφίες και κρατά κρυφή τη φωτογραφία του Ντίνου από την Αμαλία. Ο Ντίνος προτείνει στην Αμαλία να αποκαλύψουν την αλήθεια. Παράλληλα, ο Χριστόφορος καταγγέλλει τη Γεωργία για την απαγωγή του εγγονού του, ενώ ο Χρήστος ενημερώνει τον Δονάτο για την σχέση της Μιράντας με τον Χριστόφορο. Ο Πασχάλης και ο Μεμάς παρατηρούν την ένταση μεταξύ του Θωμά και της Σύρμως. Ο Σίμος δίνει στην Αμαλία τις φωτογραφίες και της ζητά να φύγουν μαζί στο εξωτερικό, λαμβάνοντας θετική απάντηση.

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ,  και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ