Σασμός εξελίξεις – Καθώς η Σάντρα περπατάει στο χωριό, αντικρίζει την γιαγιά Ειρήνη, η οποία φαίνεται ανήσυχη. Χωρίς δεύτερη σκέψη, την προσεγγίζει και της πρόσφέρει μερικές βασικές συμβουλές για να βελτιωθεί η διάθεσή της. Της υπόσχεται επίσης να επισκεφθεί το σπίτι της ξανά για να την δει.

Σασμός εξελίξεις – Σουφρώνει τα κοσμήματα και εξαφανίζεται

Λίγο αργότερα, η κόρη του Δημήτρη περνάει από το σπίτι της γιαγιάς, αλλά αυτή εξακολουθεί να μην αισθάνεται καλά. “Κυρία Ειρήνη, ήρθα να σας δω. Είστε καλύτερα;” ρωτάει η νεαρή κοπέλα. Η γιαγιά, τρεμάμενη, της λέει να μην ανησυχεί για εκείνη. “Δεν είναι φυσιολογικό να τρέμεις τόσο. Έχει 30 βαθμούς. Να πάρω τον πατέρα μου να έρθει;” ρωτάει η Σάντρα. Προκειμένου να μην προκαλέσει αναστάτωση, η γιαγιά της ζητάει απλά να της φέρει το σάλι της.

Η Σάντρα πηγαίνει στο δωμάτιο της γιαγιάς και, εκτός από το σάλι, που θα βρεί, της τραβάει το ενδιαφέρον ένα περιδέραιο και άλλα πολύτιμα κοσμήματα που είναι στο κομοδίνο της. Τα παίρνει στα χέρια της, τα περιεργάζεται και αμέσως αρχίζει να σκέφτεται πώς μπορεί να τα κλέψει και να τα πουλήσει για ένα σοβαρό ποσό, προκειμένου να επισκεφθεί ξανά τη λέσχη και να αφοσιωθεί στα αγαπημένα της παιχνίδια.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ