«ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ» ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 43-44-45-46-47

ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΕΩΣ ΠΕΜΠΤΗ 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 22:50 ΣΤΟ MEGA

Η δραματική σειρά «Το ναυάγιο» επιστρέφει την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στις 22:50. ρόσμενες εξελίξεις, ανατροπές και πολλές αποκαλύψεις έρχονται στα επεισόδια της μεγάλης παραγωγής του MEGA.

Η Ειρήνη δέχεται την πρόταση γάμου του Ιπποκράτη. Ο Βασίλης ομολογεί στη Στέλλα τα αισθήματά του για εκείνη.
Ο Δημήτρης πηγαίνει με τον Στέφανο στην Αθήνα για να έκπληξη στη Λίνα. Πώς θα αντιδράσει ο ς όταν μάθει ότι η Λίνα έχει αρραβωνιαστικό;

Όσα θα δούμε από την Κυριακή 14 την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου στις 22:50:

Το Ναυάγιο Επεισόδιο 43 (Κυριακή 14 Ιανουαρίου)

Ο Πέτρος μαθαίνει για την πρόταση γάμου, που έκανε ο Ιπποκράτης στην Ειρήνη, και απογοητεύεται. Η Λαμπρινή επιστρέφει στην Κρήτη με διαλυμένες ελπίδες. Ο Γιώργης δίνει στη Στέλλα το όνομα του ναύτη που σκότωσε τον άντρα της και ο Βασίλης κάνει ό,τι μπορεί για να τη «μαλακώσει». Η Δήμητρα και ο Ιπποκράτης ετοιμάζουν ένα δείπνο-έκπληξη για την Ειρήνη, ώστε να την πείν να πει το ναι,  αλλά εκείνη τους ανακοινώνει ότι έχει άλλα σχέδια.

Η μεγάλη συνέντευξη του Γιώργη, με τις δύο γυναίκες που επέζησαν από το ναυάγιο, κανονίζεται στο σπίτι της Λίνας και εκεί συγκεντρώνονται η Λίνα με την Ειρήνη για να εξιστορήσουν τις τραγικές στιγμές. Μόνο που μια τεράστια έκπληξη περιμένει την Ειρήνη: το άρωμά της. Αυτό που έφτιαξε με τον Απόστολο και χάθηκε στη θάλασσα είναι εκεί, μπροστά στα μάτια της.

Το Ναυάγιο Επεισόδιο 44 (Δευτέρα 15 Ιανουαρίου)

Η Ειρήνη λυγίζει όταν ξαναμυρίζει το άρωμα που έφτιαξε με τον Απόστολο. Εξιστορεί στη Λίνα και τον Γιώργη την του και προσπαθεί να καταλάβει πώς έφτασε στα χέρια της Λίνας. Παράλληλα, ο Ιπποκράτης και η Δήμητρα, μετά την κρίση του Τρύφωνα τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Ο Μάκης γνωρίζοντας τα αισθήματα του Πέτρου για την Ειρήνη, τη φέρνει στην αυλή για να της πει ο ίδιος πού βρήκε το βαλιτσάκι με τα αρώματα.

Η Στέλλα ζητάει από τον Μιχάλη τη διεύθυνση του ναύτη που σκότωσε τον Κυριάκο και ο Βασίλης φοβάται για τα σχέδιά της. Ο Πέτρος κάνει ένα δώρο στην Ειρήνη, αλλά ο Ιπποκράτης παρασυρμένος από τον θυμό του για την απουσία της, της λέει κάτι που θα την ταράξει.

Το Ναυάγιο Επεισόδιο 45 (Τρίτη 16 Ιανουαρίου)

Ο Βασίλης ομολογεί στη Στέλλα τα αισθήματα που τρέφει για εκείνη, αλλά η Στέλλα δεν αντιδρά με τον τρόπο που εκείνος φανταζόταν. Ο Τρύφωνας, ο Ιπποκράτης και η Δήμητρα καταφέρνουν να κρύψουν από την Ειρήνη την ασθένεια του πατέρα της για λίγο ακόμα. Ο Γιώργης παρηγορεί την κη μετά τον βιασμό της από τον Παντελίδη, αλλά εκείνη αντιδρά αναπάντεχα.

Ο Άγγελος δένεται ακόμα περισσότερο με τη Βάσω, ενώ ο Δημήτρης κατηγορεί τη Μαρία ότι τον απατούσε με τον Βλάσση. Της ζητά εξηγήσεις, αλλά επεμβαίνει ο Βλάσσης, που ζητά κι αυτός με τη σειρά του εξηγήσεις. Η Ειρήνη φαίνεται αποφασισμένη να ακούσει την καρδιά της και να απορρίψει την πρόταση γάμου του Ιπποκράτη, όταν ανακαλύπτει σοκαρισμένη κάτι που θα ανατρέψει τις ισορροπίες μέσα της.

Το Ναυάγιο Επεισόδιο 46 (Τετάρτη 17 Ιανουαρίου)

Το του Ιπποκράτη δουλεύει και η Ειρήνη γίνεται ευάλωτη, καθώς μαθαίνει για την ασθένεια του πατέρα της. Ο Πέτρος από την άλλη, δεν μπορεί να σταματήσει να τη σκέφτεται. Η Λίνα αποφασίζει επιτέλους να πει στον πατέρα της ότι θέλει να γίνει ηθοποιός. Τα χτυπήματα πέφτουν βροχή πάνω στον Δημήτρη, που έχει πια πειστεί ότι η Μαρία τον απατούσε με τον Βλάσση και αντιδρά άσχημα.

Ο Γιώργης μοιράζεται με τον Βασίλη τις ανησυχίες του για τη Στέλλα και αυτός πηγαίνει να τη βρει για να μάθει τι σχεδιάζει. Αυτό που δεν ξέρει είναι ότι η Στέλλα έχει βάλει ήδη σε εφαρμογή ένα σκοτεινό σχέδιο και επικοινωνεί με τον ναύτη που σκότωσε τον Κυριάκο. Ο Δημήτρης ετοιμάζεται να ανέβει στην Αθήνα. Ο Πέτρος αποφασίζει να κάνει την κίνησή του με την Ειρήνη την ώρα που εκείνη απαντά στην πρόταση γάμου του Ιπποκράτη.

Το Ναυάγιο Επεισόδιο 47 (Πέμπτη 18 Ιανουαρίου)

Η Ειρήνη δέχεται να παντρευτεί τον Ιπποκράτη. Γνωρίζοντας ότι σύντομα θα χάσει τον πατέρα της, αναγκάζεται να πάρει μία ακόμα δύσκολη . Ο Άγγελος μαθαίνει πως ο Ιπποκράτης είναι ο αντίζηλος του Πέτρου για την καρδιά της Ειρήνης και προσπαθεί να τον βοηθήσει.

Η Στέλλα παίρνει την απόφαση να προσεγγίσει τον ναύτη που σκότωσε τον Κυριάκο και τον καλεί στο σπίτι της. Η Αλίκη, μην αντέχοντας πλέον την κακοποίηση που δέχεται από τον Παντελίδη, αποφασίζει να αντισταθεί. Ο Δημήτρης αναγκάζει τον Στέφανο να πάει μαζί του στην Αθήνα για να κάνουν έκπληξη στη Λίνα. Θα προλάβει ο Στέφανος να ειδοποιήσει τη Λίνα για την άφιξή τους;