Η Γη τ Ελιάς: Ο ς μαθαίνει την ερωτική σχέση υ Δήμητρας… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης μαθαίνει για τον Κουράκο και την Δήμητρα

Οι εξελίξεις στην δραματική σειρά «Η της ελιάς» συνεχίζουν να συναρπαστικές και να καθηλώνουν το τηλεοπτικό κοινό.

Ο Ορέστης μαθαίνει για τον Κουράκο και την Δήμητρα, καθώς αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά με τον φίλο του, μετά από προτάσεις που του έγιναν να συναντηθούν. Αυτό θα οδηγήσει σε αντιπαράθεση μεταξύ τους, αν και ο Γιώργης προσπαθεί να αποφύγει τη σύγκρουση.

Και οι δύο άνδρες έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους για την Δήμητρα, αλλά παρ' όλα αυτά, ο Γιώργης δεν θα ήθελε να βλάψει τον Ορέστη.

Έτσι, ο Γιώργης και η Δήμητρα θα διατηρήν μυστική την σχέση τους, αφού δεν θέλουν να προκαλέσουν προβλήματα ούτε στο αστυνομικό τμήμα ούτε με τον Ορέστη. Ωστόσο, η επαγγελματική τους σχέση μάλλον θα επηρεαστεί.

Το μεγάλο ερωτηματικό ωστόσο παραμένει ως το εάν το κεφάλαιο Ευτυχία έχει κλείσει για πάντα για τον Κουράκο. Εάν οι ανώτεροι μάθουν ότι ο διοικητής της Αρεόπολης έχει αφήσει την κοπέλα του ελεύθερη παρά την γνώση του ότι έχει διαπράξει , τότε η κατάληξη του είναι αβέβαιη.