Ο νέος εισαγγελέας, Χρήσς Γιακωβάκης, χαρακτηρίζεται από μια αυστηρή διάθεση για την του νόμου, στην δραματική σειρά «Σασμός» του ALPHA. Φτάνει την Κρήτη με στόχο να θέσει και να βρει απαντήσεις, ενώ απαιτεί εξηγήσεις από τον Αντώνη, φέρνοντας τον σε δύσκολη θέση.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Αν και ο Αντώνης είχε μακροχρόνιες με την οικογένεια του και εκτιμούσε τον πατέρα του, η άφιξή του στην Κρήτη τον βάζει σε μια προκλητική κατάση καθώς ο εισαγγελέας κατηγορεί τις μεθόδους του.

ν αρχική τους συνάντηση, δημιουργούνται αξιοσημείωτες εξελίξεις για την απόπειρα φόνου εναντίον του Μαθιού, όπου ο εκφράζει την δυσαρέσκεια του στην ανεπαρκή προστασία του κρατούμενου που σχεδόν κόντεψε να στοιχίσει τη ζωή της ς.

Στη συνέχεια, ο Χρήστος αποδοκιμάζει την απελευθέρωση του Μαθιού και εκφράζει διάφορες αμφιβολίες για τον Αντώνη σε μια σειρά αντιφατικών στοιχείων σε σχέση με την υπόθεση. Επιπλέον, ο Χρήστος ανακοινώνει πως θα κάνει μια στην Άνω για να ερευνήσει την ανεξιχνίαστη δολοφονία και να ανακαλύψει τα μυστήρια που περιβάλλουν τον Μαθιό.