Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στη «Παγιδευμένοι» θα μας συγκλονίσουν από τα πρώτα λεπτά. Στον δεύτερο κύκλο της σειράς, επιστρέφουμε στο παρελθόν για να ανακαλύψουμε τα γεγονότα και τις ανατροπές που οδήγησαν την Άννα στη φυλακή με σοβαρές κατηγορίες. Ποια γεγονότα προηγήθηκαν και για ποιον λόγο οι πρωταγωνιστές μπλεγμένοι σε αυτόν τον ιάλτη; Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς Παγιδευμένοι

Παγιδευμένοι: Μπλεγμένοι στον εφιάλτη

Ένας ανεξέλεγκτος τους κυνηγά, αλώντας τη ζωή της Άννας και του Δημήτρη. Μετά τον θάνατο της Κατερίνας, στο στόχαστρο του μπαίνει η νεαρή δικηγόρος. Η πέφτει θύμα απαγωγής και μεταφέρεται σε μια σκοτεινή αποθήκη, όπου εκεί υπάρχουν κι άλλοι όμηροι.

Ο δολοφόνος τους κρατά αιχμάλωτους, απομονωμένους στο σκοτάδι, παρέχοντας τους ελάχιστη τροφή και νερό μέσω μιας μικρής τρύπας στην πόρτα. Όλοι επιδιώκουν τον τρόπο να δραπετεύσουν, δ το καταφέρνουν.

Η Άννα προσπαθεί να κατανοήσει το τι συμβαίνει, αλλά η αβεβαιότητα και η ένταση αυξάνονται. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αιχμάλωτοι συγκρούονται συνεχώς, δημιουργώντας ένταση και αντιπαραθέσεις. Παρά την προσπάθεια της Άννας να διατηρήσει την ισορροπία, η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο επικίνδυνη. Κανείς δεν γνωρίζει τον λόγο της απαγωγής τους, και η αναμονή τους για τη διάσωση είναι αβέβαιη.

Η Άννα, αντίθετα από τους άλλους κρατούμενους, επιδεικνύει έξυπνη συμπεριφορά. Σε κάποια στιγμή, να ξεφύγει από την επιτήρηση και φωνάζει στους υπόλοιπους: «Ξέρω ότι είναι δολοφόνος». Αυτή η αποκάλυψη ένταση, με έναν από τους άνδρες που κρατούνται όμηροι να ξεσπά και να επιτεθεί στην Άννα.

«Πες μας τι ξέρεις» της φωνάζει εξοργισμένα και προσπαθεί να την πνίξει. Οι υπόλοιποι στο σκοτεινό υπόγειο είναι σε σοκ και προσπαθούν να την σώσουν από τα χέρια του. Η Άννα, χωρίς να το , τον εξόργισε και η ζωή της κινδυνεύει. Πως θα καταφέρει να ηρεμήσει τα πνεύματα και πως θα σώσει τους υπόλοιπους, πριν είναι πολύ αργά;