Έρωτας φυγάς Εξελίξεις: Ο Μάρκος εαυτού με ν νέα πλεκτάνη της Ευγενίας… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς: Ο Μάρκος γεμάτος οργή

Ο Μάρκος επιστρέφει στο σπίτι, γεμάτος οργή, όπου βρίσκονται η Νότα, ο Στέφανος, ο Φάνης και φυσικά η Ευγενία. Χωρίς να σκεφτεί ν και τίποτα, εκρήγνυται: «Πώς τολμάς να λες ότι είσαι έγκυος; Τι παιχνίδι παίζεις ξ; Όλοι γνωρίζουμε πως είναι αδύνατο να συμβαίνει κάτι τέτοιο, αφού και οι δύο ξέρουμε πως δεν έχουμε πλησιάσει από την στιγμή που γεννήθηκε ο γιος μας».

Η Ευγενία αιφνιδιάζεται από τη , αφού δεν περίμενε να αντιμετωπίσει τέτοια αντίδραση μστά σε όλους. Παρόλα αυτά, παραμένει ψύχραιμη και απαντά με αυτοπεποίθηση: «Δεν θυμάσαι πως συνέβη αυτό, επειδή εκείνο το βράδυ ήσουν μεθυσμένος», του λέει δήθεν θιγμένη και, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ, φεύγει με την Νότα.

Σειρά ο Στέφανος, ο οποίος προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα, λέγοντας του ότι πράγματι μπορεί να μην θυμάται και πως είδε και ο τις εξε της Ευγενίας. Παρ' όλα αυτά, ο Μάρκος επιμένει: «Θυμάμαι καθαρά όσα έγιναν, και όσα λέει είναι ψέματα».