Συνεχίζονται με ανατροπές οι εξελίξεις στη σειρά «Σασμός», καθώς η Αργυρώ επιστρέφει στην Κρήτη, όμως όπως θα παρακολουθήσουμε αυτό δεν θα αρέσει σε όλους.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Η Αργυρώ αφού έμαθε ότι η ευθύνη για τον θάνατο του Στεφανή είναι του Μαθιού, όπως και εξαιτίας της στάσης που κρατά ο Αστέρης απέναντι σε αυτή την κατάσταση, αποφασίζει να αποχωρήσει από την Κρήτη. Ωστόσο, όταν λίγο αργότερα μαθαίνει που είναι, ο Αστέρης την βρίσκει και της δείχνει για άλλη μια φορά την αγάπη του, προτείνοντας της ακόμη και να παντρευτούν κρυφά.

Τότε η Αργυρώ θα του πει: «Έχω φανταστεί αλλιώς τον γάμο μας Αστέρη» και θα συνεχίσει «Άλλωστε δύο φορές προσπαθήσαμε να το κάνουμε κρυφά και δεν τα καταφέραμε. Ας γυρίσουμε στην Κρήτη με την ελπίδα ότι τα πράγματα θα φτιάξουν και σύντομα θα παντρευτούμε» και ο Αστέρης θα συμφωνήσει μαζί της.

Στη συνέχεια, ο Αστέρης, η Αργυρώ και ο μικρός Πετράκης γυρίζουν στην Άνω Ποριά όπου όλοι τους υποδέχονται με χαρά, με την μόνη εξαίρεση την Βασιλική, που δεν αντέχει να βλέπει την Αργυρώ και νιώθει πληγωμένη από την πρόσφατη συζήτηση που είχαν.

Η Καλλιόπη, κατανοώντας τις αντιπαραθέσεις ανάμεσα στις δύο γυναίκες, θα ρωτήσει τον Μαθιό: «Τι θα γίνει αν οι γυναίκες σας ανοίξουν πόλεμο;» και παρόλο που εκείνος θα προσπαθήσει να την καλμάρει, η Καλλιόπη θα συνεχίσει να έχει αυτή την ανησυχία, καθώς βλέπει ότι δεν είναι εύκολο για την Βασιλική και την Αργυρώ να ξανά έχουν την σχέση που είχαν παλαιότερα…