Έρωτας φυγάς Εξελίξεις: Η Αλεξάνδρα μαθαίνει ότι ο Μάρκος προσπάθησε να σκοτώσει τη Μαργέτα με την φωτιά καλύβα… Διαβάστε πρώτοι pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς: Νέο πλήγμα

Η Αλεξάνδρα μαθαίνει ότι ο Μάρκος προσπάθησε να σκοτώσει τη Μαργέτα με την φωτιά στην καλύβα και εξοργίζεται του. Δεν πίστευε ποτέ ότι η πεθερά της θα τους πρόδιδε. Του εκφράζει τις αμφιβολίες της όσον αφορά την εμπιστοσύνη της στα παιδιά της και στην ιδέα να φύγουν μαζί του. δεν οφείλεται μόνο στη συμπεριφορά του Μάρκου, αλλά και στο γεγονός ότι δεν θέλει να στερήσει τον γιο της από την Ευγενία. Γνωρίζει πόσο σκληρό είναι να στερείς τα παιδιά σου από τη μητέρα τους. Ο Μάρκος της δίνει μια προθεσμία να αποφασίσει.

Παράλληλα, οι κομματάρχες με τους οικοπεδοφάγους συνεννοούνται για να δολοφονήσουν τη Μαργέτα. Ωστόσο, ο Κοντογιάννης εμφανίζεται και προσφέρει μια λύση στο πρόβλημά. Η Ρηνιώ συνειδητοποιεί τη συναισθηματική απόσταση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ της και του Νικόλα. Ο Φάνης πλησιάζει περισσότερο την Ευγενία, ενώ και η Ευγενία ξενά να αντιλαμβάνεται φορετικά τον ανιψιό του υ.

Η μεγάλη βραδιά της ομιλίας της Μαργέτας πλησιάζει και η αγωνία όλων αυξάνεται, καθώς οι απειλές κατά της ζωής της συνεχίζονται αδιάκοπα. Συγχρόνως, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, η επιστροφή ενός αγνοούμενου προσώπου προκαλεί αναταραχή και ανησυχία, ενώ μια του Ιάσονα εξοργίζει τον Μάρκο περισσότερο απ' ό,τι περίμενε. Η Ευγενία υφίσταται έναν πλήγμα από τον σύζυγό της, ενώ ταυτόχρονα η Νότα κάνει μια σημαντική ανακάλυψη σχετικά με τον Φάνη.