Παγιδευμένοι: Στα νέα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, «Οι Παγιδευμένοι» επικρατεί ένταση και αγωνία μετά τον μυστηριώδη φόνο της Κατερίνας. Δύο πρόσωπα έχουν αναδειχθεί ως κύριοι ύποπτοι, δημιουργώντας πανικό…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς Παγιδευμένοι

Παγιδευμένοι: Η πίεση αυξάνεται…

Ο Σταυρός, ο Ανδρέας, η Άννα και ο Δημήτρης συνεχίζουν τις έρευνες και καταβάλλουν προσπάθειες να αποκαλύψουν την αλήθεια πίσω από αυτό το μυστηριώδες έγκλημα. Η πίεση αυξάνεται καθώς προσπαθούν να ξεμπλέξουν τα νήματα της υπόθεσης.

Κατά τη διάρκεια της έρευνάς του, ο Σταυρός ανακαλύπτει ότι μια μέρα πριν από την απαγωγή της Κατερίνας, είχε συναντήσει τον Σπύρο Μαρκέτο. Αυτή η ανακάλυψη τον οδηγεί αυτόματα να υποπτευθεί και να βρεθεί υπό το φως της εξέτασης ο πρώην διοικητής.

Ακόμα πιο σοκαριστικό είναι το ότι ο Σταύρος ανακαλύπτει ότι μια μέρα πριν την εξαφάνιση της αδερφής του, αυτή είχε συναντήσει και τον Αλέκο Χατζή. Αυτή η ανακάλυψη τον βυθίζει ακόμα περισσότερο στον γρίφο της υπόθεσης.

Έτσι, οι δύο κύριοι ύποπτοι για τον φόνο της Κατερίνας στη σειρά “Παγιδευμένοι” γίνονται αυτόματα ο Σπύρος και ο Αλέκος. Η ανάπτυξη αυτής της ιστορίας συνθλίβει τους χαρακτήρες και τους ταξιδεύει στον κόσμο της αβεβαιότητας.

Οι δύο άντρες, λίγο αργότερα, καλούνται να καταθέσουν στις αρχές και να αποκαλύψουν όλα όσα γνωρίζουν. Όμως, οι καταθέσεις τους προκαλούν σύγχυση, καθώς κάποιος φαίνεται να λέει ψέματα, δημιουργώντας ακόμα περισσότερο μυστήριο και αμφιβολίες στην υπόθεση.