Οι αλλαγές στη σχέση Μάκη και Λίνας σ «Ναυάγιο» είναι απρόσμενες, με εκείνον να ανακαλύπτει ότι η Λίνα είναι αρραβωνιασμένη και τελικά φαίνεται να αποφασίζουν τον .

Διαβάστε πρώτοι pythia.gr όλα όσα θα και όλες τις εξελίξεις στη Το Ναυάγιο.

Αναμφίβολα, ο έρωτας του Μάκη και της Λίνας στο «Ναυάγιο» είναι παθιασμένος. Είναι δυνατόν να τελειώσει τόσο γρήγορα; Σύμφωνα με τις πληροφορίες του περιοδικού 7 Μέρες Tv, ο Δημήτρης, πατέρας της Λίνας, σκοπεύει να ταξιδέψει Αθήνα και μάλιστα πιέζει τον Στέφανο να τον συνοδεύσει, με σκοπό να κάνουν έκπληξη στην Λίνα.

Ο Στέφανος προσπαθεί με κάθε τρόπο να προειδοποιήσει τη Λίνα για την άφιξή τους, αλλά είναι πολύ αργά. Φτάνουν στην πόρτα την ώρα βρίσκεται με τον Μάκη, ο οποίος γνωρίζει εντελώς απροσδόκητα τον αρραβωνιαστικό της Λίνας και ζει ένα τεράστιο σοκ.

Δεν γνώριζε για την ύπαρξη του Στέφανου. Η επόμενη σκηνή είναι πολύ δύσκολη, καθώς ο Μάκης, πληγωμένος βαθιά, από τη Λίνα να μείνει μακριά του και χωρίζουν. Η Λίνα, κλαίγοντας, του ζητά να την αφήσει να εξηγήσεις. Αυτός ο μεγάλος έρωτας τελειώνει για ή μήπως είναι κάτι προσωρινό;