Ο Αντρέι και η Θεοφανώ έρχονται πιο κοντά στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η Μάγισσα», όταν εκείνος της σώζει τη ζωή.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Η Θεοφανώ ξεκινάει να αποκτά όλο και περισσότερους εχθρούς, έπειτα από την αποκάλυψη του χαρίσματος της. Η Μεταξία βρίσκεται πρώτη στην λίστα των εχθρών της, πιστεύοντας πως η Θεοφανώ είναι υπεύθυνη για τον θάνατο του νεογέννητου παιδιού της, αλλά και εξαιτίας της σχέσης της με τον σύζυγό της. Από την άλλη, η Δαμιανή φοβάται ότι το χάρισμα της Θεοφανώ θα αποκαλύψει ότι αυτή είναι η πραγματική δολοφόνος του μωρού, ενώ ο Τζανής θέλει να προκαλέσει πόνο στον Μάρκο και να τον εκδικηθεί.

Παράλληλα, στη λίστα των εχθρών είναι και οι Τριβολαίοι που βλέπουν τη Θεοφανώ ως διάβολο, ενώ η Κυπριανή μαθαίνει πως η Θεοφανώ είναι κόρη του άντρα της.

Ο Μάρκος δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να την γλιτώσει, όμως το κάνει ο Αντρέι που παίρνει την κατάσταση στα χέρια του, ρισκάροντας ακόμα και την ζωή του για να την σώσει και την φυγαδεύει από τον πύργο, όπως θα δούμε στη συνέχεια της «Μάγισσας».

Την κρύβει σε ένα μέρος που κανείς δε θα υποψιαστεί. Εκεί λοιπόν, οι δυο τους θα έρθουν πιο κοντά και μάλιστα θα προχωρήσουν σε άκρως αποκαλυπτικές εξομολογήσεις των συναισθημάτων τους…