Η εκπομπή «Πάμε Δη» προσκεκλημένη την ηθοποιό Σοφία Παυλίδου, η μίλησε για την καθηλωτική «Famagusta» και τον ρόλο της Κατερίνας που ενσαρκώνει.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη νέα σειρά Mega, «Famagusta».

Σε πρώτη φάση, η Σοφία Παυλίδου αποκάλυψε ξέσπασε σε κλάματα όταν διάβασε το σενάρια της «Famagusta».

«Όταν είδα ότι θα είμαι μαζί με τον Χρήστο Λούλη και θα παίρνουμε συνεντεύξεις, έκλαιγα. Καταλάβαινα ότι είναι κάτι πάρα ωραίο, που αφορά όλους τους Έλληνες και δεν το έχουμε πει. Αυτό είναι μία εθνική υπόθεση».

Η Σοφία Παυλίδου επίσης αποκάλυψε μερικές από τις επόμενες εξελίξεις στη σειρά: «Από το επόμενο επεισόδιο θα δούμε ότι ο βάζει την Κατερίνα στο περιθώριο, να είναι απόμακρος, να μην της δίνει σημασία. Έρχεται η κρίση στη σχέση. Η Κατερίνα παίρνει μία απόφαση να κάνει κάτι μέσα στην εσωτερική πάλη που έχει. Αισθάνεται πληγωμένη, ακολουθεί έναν με τον οποίον είναι ερωτευμένη, εκείνος την κάνει πέρα και πληγώνεται. Είναι λίγο εκδικητικό αυτό που κάνει».

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στις πιο απαιτητικές στιγμές κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς «Famagusta», τονίζοντας ότι το συναίσθημα κατά την παρακολούθηση των πρώτων πλάνων που της παρουσίασε ο Αντρέας Γεωργίου ήταν τόσο έντονο που δεν μπορούσε να συνεχίσει να τα βλέπει. «Είναι συγκινητικό να ξέρεις ότι όλα αυτά είναι αλήθεια. Αυτό δεν να μην σε αγγίξει».