Σασμός: Η αντίστροφη μέτρηση για τον Λάζαρο ξενά αμέσως μετά τον πυροβολισμό του υ Σταματάκη. Αρχικά ο Αντρέας και ο Τηλέμαχος να τον κρύψουν σε μια σπηλιά πάνω βουνό, ελπίζοντας να τον προστατεύσουν από τον κίνδυνο…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: Η αστυνομία παρακολουθεί από κοντά κάθε κίνηση

Αργότερα, όμως, αποφασίζουν να επιχειρήσουν να τον φυγαδεύσουν σε μια άλλη χ, με σκοπό να ξεκινήσει εκεί μια νέα ζωή. Η εκτέλεση αυτού του σχεδίου, όμως, αποτυγχάνει πριν καν ξεκινήσει, καθώς η αστυνομία παρακολουθεί από κοντά κάθε κίνηση, διατηρώντας πάντα διακριτική παρουσία.

Ο Λάζαρος αντιλαμβάνεται πως αν παραδοθεί, κάτι που το θέλει ο Παύλος προκειμένου να εξομαλυνθεί η κατάσταση αν στις δύο οικογένειες, θα φυλακιστεί και η δεν θα αργήσουν να δώσουν εντολή .

Ωστόσο, αν διαλέξει να παραμείνει στην Άνω Ποριά και να περιφέρεται ως κλέφτης, τότε ο Νικολής και ο Δημητρός Σταματάκης που τον έχουν στο στόχαστρο τους, αργά ή γρήγορα θα τον ανακαλύψουν. Έτσι, ο Λάζαρος, τελικά αποφασίζει να δώσει τέλος στη δική του ζωή και να κρεμαστεί.