Μετά τη φωτιά επόμενα επεισόδια: Η νέα σειρά του ΑΝΤ1 συναρπάζει. Το Μετά τη φωτιά έχει ι εντυπωσιακή είσοδο στην prime time και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στη συνέχεια.

Ο Οδυσσέας και ο Νίκος βρίσκουν αποδείξεις για την ενοχή του Αλέξανδρου και του Άρη και οι δύο άντρες συλλαμβάνονται. Το τέλος της ιστορίας όμως δεν έρχεται εδώ.

Μετά τη φωτιά επόμενα επεισόδια: Ο Κώστας αυτοκτονεί

Ο Κώστας συνειδητοποιεί ότι οι Βενιέρηδες θέλουν να τον καταστρέψουν και πλησιάζει τον Οδυσσέα. Σύντομα είνος εντοπίζει μία μάρτυρα κλειδί και την πείθει να καταθέσει ποιος τους κλείδωσε στην κουζίνα. Παράλληλα μαζί με τον Νίκο βάζουν σε εφαρμογή το για να ξεσκεπάσουν τους Βενιέρηδες και πράγματι το καταφέρνουν.

Στο η Ειρήνη ανακαλύπτει ότι ο πατέρας έχει καταστραφεί οικονομικά. Την ίδια ώρα ο Κώστας αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή του απελπισμένος…

Ωστόσο το θα αποφευχθεί και όλοι θα προσπαθήσουν να κάνουν μία νέα αρχή. Η Ιωάννα με την Ιόλη προσπαθούν να προσαρμοστούν στη νέα τους ζωή όμως ο Άρης τους βάζει συνεχώς εμα. Ο Κώστας ψάχνει τρόπο να ανακτήσει τους κλεμμένους πίνακες…

Διαβάστε επίσης:

Μετά τη φωτιά επόμενα επεισόδια: Τέλος ο Αλέξανδρος – Αυτός τον μαχαιρώνει

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Ο Κανέλλος ανακαλύπτει πως πίσω από τον ρασοφόρο κρύβονταν ο αδελφός του Τζανέτος

Τηλεθέαση: Σαρώνουν Σασμός και Γη της ελιάς – Ερωτηματικά για το Milky waySource link