Σασμός: Η Θεοδώρα θα βιώσει μέρες γεμάτες πόνο. Το πένθος από τον χαμό ενός ακόμα μωρού την συγκλονίζει βαθύτατα. Η νεαρή γυναίκα βρίσκεται ανίσχυρη να δεχτεί ακόμα ένα σκληρό χτύπημα της μοίρας. Ο σύντροφός της, Γιώργος, προσπαθεί να την παρηγορήσει, λέγοντάς της πως ο χρόνος είναι μπροστά τους και ότι θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν άλλα παιδιά. Παρ’ όλα αυτά, εκείνη εξακολουθεί να νιώθει απελπισία και κανένας δεν φαίνεται να μπορεί να ανακουφίσει τον πόνο της….. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Η Θεοδώρα απομονώνεται, γνωρίζοντας ότι η κατάσταση που βιώνει είναι μια είδους τιμωρία για τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρθηκε στον Πετρή, αφού ουσιαστικά εκείνη ήταν που, λόγω ζήλιας, συνέβαλε στον θάνατο του Πετρή καθοδηγώντας τον προς αυτήν την τραγική κατάληξη.

Όλα είχαν αρχίσει όταν άκουσε τον Μανώλη να παραμιλάει στον ύπνο του, φωνάζοντας «Μην, Πέτρο, μην». Η Θεοδώρα, θεωρώντας ότι ο αδελφός της είχε δει τον δολοφόνο του Στεφανή, άρχισε να ρίχνει υπονοούμενα εδώ κι εκεί και μοιράστηκε με τον Αστέρη όσα είχε ακούσει. Εκείνη ήταν αυτή που έδωσε το στίγμα για την έναρξη μιας εξέλιξης που θα τιμωρούσε τον Πετρή, χωρίς να γνωρίζει τι θα έφερνε η συνέχεια.

Τα χρόνια πέρασαν αλλά η Θοδώρα ποτέ δεν κατάφερε να ηρεμήσει τον εσωτερικό της κόσμο. Η ψυχή της παρέμενε αναπάντεχα σκοτεινή, χωρίς χαρά ή γαλήνη. Μετά από τον απώλεια του δεύτερου παιδιού που κυοφορούσε, η Θοδώρα αποφασίζει ότι ήρθε η στιγμή να μιλήσει στη Μαρίνα. Επιθυμεί να εξομολογηθεί όλη την αλήθεια και να ζητήσει συγχώρεση, ελπίζοντας ότι μέσα από αυτήν τη διαδικασία θα βρει τη λύτρωση που τόσο επιθυμεί.

Ο Αντώνης που παλιότερα είχε εμποδίσει τη Θοδώρα από το να αποκαλύψει την αλήθεια, προειδοποιώντας τη ότι θα επιφέρει ακόμα περισσότερο κακό, τώρα αντιμετωπίζει την αντίδραση της γυναίκας που αγαπούσε. Η Θοδώρα αποφασίζει να αγνοήσει τις προειδοποιήσεις του και να πει την αλήθεια στη Μαρίνα, καθώς είναι αποφασισμένη να απαλλαγεί από το βάρος που την βασανίζει.

Κατά τη διάρκεια της εξομολόγησης της, η Θοδώρα έχει τα μάτια γεμάτα δάκρυα και αναφέρει ότι εάν δεν είχε μιλήσει στον Αστέρη, ο Πέτρος θα ήταν ακόμα ζωντανός. Η Μαρίνα σοκάρεται από αυτήν την αποκάλυψη, αντιλαμβανόμενη ότι το παρελθόν της επηρεάζει τώρα τη ζωή της. Ακόμη χειρότερα, ανακαλύπτει ότι ο ίδιος ο άντρας της της είχε κρύψει αυτή την πληροφορία και η συζήτηση μεταξύ της Μαρίνας και του Αντώνη γίνεται έντονη και εκτός ελέγχου.

Ενώ ο Αντώνης προσπαθεί να εξηγήσει ότι η σιωπή του ήταν μέρος της προσπάθειας του να προστατέψει τη Μαρίνα, εκείνη δηλώνει ότι δεν μπορεί πλέον να τον εμπιστευτεί. Θεωρεί ότι ήταν λάθος που τον έβαλε στη ζωή της και στην οικογένειά της και αποφασίζει ότι η μόνη λύση είναι να μείνει μόνη. Ο χωρισμός τους έχει αντίκτυπο στην Αργυρώ, η οποία ζητά εξηγήσεις για το τι συμβαίνει. Το ζευγάρι βρίσκεται αντιμέτωπο με τον πόνο και η οικογένειά, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, προσπαθεί να τους ξανά σμίξει. Ωστόσο, η Μαρίνα είναι τόσο πληγωμένη από τον άντρα που αγάπησε που δυσκολεύεται να τον δεχτεί πίσω στη ζωή της.