Η παραλία: Η Υπατία ι ο Χάρι, επιστρέψουν στα Μάταλα, επισκέπτονται το πατρικό σπίτι του Χάρι Αθήνα… Παρα τα επεισόδια 69-70 της σειράς της ΕΡΤ1 «Η Παραλία»…

Η παραλία επόμενα επεισόδια 69-70

Η αποφυλάση του Χάρι έχει γεμίσει χαρά την Υπατία, η οποία του εξομολογείται ότι είναι έγκυος. Ωστόσο η αντίδρασή του στο ευχάριστο αυτό γεγονός δεν είναι αυτή που περίμενε η Υπατία με αποτέλεσμα η σχέση τους να δοκιμάζεται για ακόμα μια φορά.

Η παραλία 8/1 Επεισόδιο 69

Έπειτα από την πρόσφατη συζήτηση του Λοΐζου και του Καραχάλιου, ο Λοΐζος σπεύδει να ξόψει κάθε επαφή με τον Τόμι καθώς αντιλαμβάνεται ότι η αποκάλυψη της σχέσης τους θα τον έβαζε σε θανάσιμο κίνδυνο. Παράλληλα η Κερασία αντιμετωπίζει ανοιχτά τον Γράντο αναφορικά με την πρόσφατη συμπεριφορά του και το κολιέ που βρήκε κρυμμένο στα πράγματά του καθώς υποψιάζεται ότι ο άντρας της την απατά με την .

Η παραλία 9/1 Επεισόδιο 70

Η Υπατία και ο Χάρι, πριν επιστρέψουν στα Μάταλα, επισκέπτονται το πατρικό σπίτι του Χάρι στην Αθήνα. Καθώς τακτούν το σπίτι ο Χάρι με την Υπατία τις παιδικές του αναμνήσεις και οι δύο τους έρχονται ακόμα πιο κοντά.

Η ανακάλυψη κάποιων επίσημων εγγράφων που αγνοούσε ο Χάρι, μέχρι τον θάνατο της μητέρας του, θα κάνει το ζευγάρι να συνειδητοποιήσει ότι υπάρχουν μυστικά που παραμένουν ακόμα κρυμμένα σχετικά με το παρελθόν του Χάρι.

Ο Καραχάλιος βρίσκεται σε τέλμα σχετικά με την εξιχνίαση του φόνου της Ρηνιώς χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι ο πραγματικός ένοχος βρίσκεται μπροστά στα μάτια του. Σε μια να βγάλει άκρη από τα δεδομένα θα επανεξετάσει το ενδεχόμενο να μιλήσει εκ νέου με την οικογένεια Αρχοντάκη.