Τα προβλήματα στον γάμο της Κερασίας και του Γράντου γίνονται μόνιμα. Αποφασίζει να μιλήσει ανοιχτά στον σύζυγό της τη συμπεριφορά του και για το κολιέ που βρήκε κρυμμένο πράγματά του. Ήδη υποψιάζεται ότι ο άντρας της την απατά με την Τες, και το εύρημα αυτό ενισχύει τις υποψίες της.

Η παραλία επόμενα επεισόδια. Διαβάστε πρώτοι όσα θα δούμε στη σειρά της ΕΡΤ1 «Η Παραλία».

Καθώς ο βρίσκεται για μια ακόμα φορά σε αδι όσον την εξιχνίαση του φόνου της , αντιλαμβάνεται με απογοήτευση ότι ο ένοχος βρίσκεται μπρ στα μάτια του. Αποφασίζει, λοιπόν, να επανεξετάσει τη συζήτηση με την οικογένεια Αρχοντάκη.

Ωστόσο, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μερες TV, η Υπατία βρίσκεται ακόμα στην Αθήνα, και μαζί με τον Χάρι αποφασίζουν να επισκεφθούν το πατρικό του σπίτι. Καθώς αρχίζουν να τακτοποιούν τα πράγματα εκεί, οι αναμνήσεις τον πλημμυρίζουν, και μιλώντας για το παρελθόν, το δέσιμο του με την Υπατία ενισχύεται.

Όμως, η ανακάλυψη κάποιων επίσημων εγγράφων που ο ίδιος αγνοούσε τον θάνατο της μητέρας του θα κάνει το ζευγάρι να συνειδητοποιήσει ότι υπάρχουν ακόμα αρκετά μυστικά γύρω το παρελθόν του που παραμένουν θαμμένα.