Η αγωνία για τα επόμενα γεγονότα στη σειρά “Η Μάγισσα” είναι μεγάλη, με την Αναχίτ να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, στηρίζοντας τους Θειφανώ και Κανέλλο.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Η Θεοφανώ, συντετριμμένη, βρίσκεται στο πλάι του Κανέλλου, που επιχειρεί να βρει τον Αντρέι και τον Μάρκο για να αποφύγει την μάχη μεταξύ τους. Ωστόσο, δεν γνωρίζει την τοποθεσία τους και ζητά από την Θεοφανώ να κάνει χρήση του χαρίσματός της, μέσω της πνευματικής παρουσίας της Αναχίτ.

Η Θεοφανώ είναι φοβισμένη, καθώς ακόμα δεν έχει την ικανότητα να ελέγχει τα οράματά της, αλλά δεν έχει άλλη επιλογή, πρέπει να εντοπίσουν τον Αντρέι και τον Μάρκο εγκαίρως. Σύμφωνα με το 7 Μέρες TV, το πνεύμα της Αναχίτ της είναι σύμμαχος και τους δείχνει τον δρόμο.

Όταν φτάνουν εκεί, ο Κανέλλος αποκαλύπτει την ανατριχιαστική αλήθεια τη στιγμή που τα δύο ξαδέρφια είναι έτοιμα να αναμετρηθούν. Ολα ξαφνικά σταματούν. Ο Αντρέι είναι θλιμμένος, ενώ ο Μάρκος αρνείται να πιστέψει στην σκληρή αλήθεια που προέρχεται από το στόμα του ξάδελφου του.

Οι λέξεις αυτές αναδεικνύουν πως ο μεγαλύτερος εχθρός του, είναι στην πραγματικότητα ο νόμιμος προστάτης του πύργου και της οικογένειάς του. Το σοκ είναι τόσο μεγάλο που κανείς δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την αλήθεια.

Ο Αντρέι φαίνεται αποφασισμένος να αποχωρήσει για πάντα από τη Μάνη παρά να επιστρέψει στον πύργο των Λασκαραίων. Ταυτόχρονα, η Θεοφανώ, υπό τον έλεγχο της πνευματικής παρουσίας της μητέρας της, ετοιμάζεται να ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο της ζωής της, μακριά από τον Μάρκο και τα δεσμά του παρελθόντος.