Ο Ιπποκρά μεταλλεύεται την υγεία του Τρύφωνα για να κερδίσει την Ειρήνη… Διαβάστε ι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και τις εξελίξεις στη Το Ναυάγιο.

Φαίνεται ότι τα επεισόδια της σειράς «Το Ναυάγιο» θα φέρουν ανατροπές, με τον Ιπποκράτη να κάνει ό,τι μπορεί για να κερδίσει την αγάπη της Ειρήνης και παράλληλα να την απομακρύνει από τον Πέτρο.

Ο Ιπποκράτης, με αδίστακτες κινήσεις, θα είναι στο επίκεντρο των πρώτων επεισοδίων του νέου έτους στη σειρά «Ναυάγιο». Αυτή η στάση του δεν θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για την Ειρήνη. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιοδικό myTV, στα επόμενα επεισόδια θα δούμε τον Ιπποκράτη να προετοιμάζει δείπνο με σκοπό να πείσει την Ειρήνη να αποδεχτεί την γάμου του.

Η Ειρήνη, ωσ, αρνείται να δώσει το παρών στο δείπνο, επειδή σχεδιάζει να δώσει μια συνέντευξη στον Γιώρ σχετικά με το ναυάγιο του πλοίου Φοίνιξ, μαζί με την Λίνα, στο σπίτι της. Το γεγονός αυτό θα εξοργίσει τον Ιπποκράτη, ο οποίος θα της ανακοινώσει ότι ο πατέρας της, Τρύφωνας, αντιμετωπίζει σοβαρά θέματα υγείας. Αυτή η τακτική φαίνεται να αποδίδει και η Ειρήνη θα αποδεχτεί την πρόταση γάμου του.

Την ίδια ώρα, ο Πέτρος, έχει συναισθήματα για την Ειρήνη και επίσης να κερδίσει την καρδιά. Ωστόσο, θα πληροφορηθεί ότι η Ειρήνη, την οποία αγαπά, ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Ιπποκράτη, γεγονός που θα τον γεμίσει μεγάλη απογοήτευση.