Οι εξελίξεις τ σειράς «Το Ναυάγιο» είναι γεμάτες αγωνία, καθώς ο Ιπποκράτης αποφασί να ξεφορτ τον Αντώνη, που είναι ερωτευμένος με Ειρήνη.

Διαβάστε ι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Το Ναυάγιο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του περιοδικού Τηλεθεατής, η Ειρήνη θα δώσει την συγκατάθεσή της για το γάμο με τον Ιπποκράτη, αλλά χωρίς ιδιαίτερο θουσιασμό, γεγονός που αφήνει γεύση πίκρας σε εκείνον.

Η Ειρήνη φαίνεται να ξεπερνά την απώλεια του Απόστολου και να αναπτύσσει μια πιο εξαρτημένη ζωή, αρχίζοντας μια εργασία και λαμβάνοντας σωπικές αποφάσεις για το μέλλον της.

αλλά οριστικά, η Ειρήνη θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον Ιπποκράτη, διατηρώντας όμως τις κοινωνικές επαφές της, κυρίως με ανθρώπους από το ναυάγιο και ειδικά τον Αντώνη. Ο Ιπποκράτης, επιθυμώντας ένα πιο ελεγχόμενο περιβάλλον για την Ειρήνη, θα αρχίσει να παρακολουθεί τον Αντώνη προκειμένου να τον απομακρύνει.

Προσλαμβάνει τότε τον Άγγελο στο Λιμενικό για να έχει πρόσβαση σε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τον Αντώνη. Μαθαίνοντας για το κρυφό παρελθόν του Αντώνη, ο Ιπποκράτης θα ό,τι περνάει από το χέρι του για να βγάλει τον Αντώνη από τη μέση.