Στα επόμενα επεισόδια τ σειράς “Ναυάο”, θα παρακολουθήσουμε τραγικά γεγονότα, ώς η Ειρήνη θα πέσει θύμα ληστείας, υπό εντολή του Ιπποκράτη.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα και όλες τις εξελίξεις στη σειρά του Mega Το Ναυάγιο.

Η Ειρήνη αρχίζει σταδιακά να ανακτά τις δυνάμεις της. Χαρακτηριστικά, ένα γράμμα από τα Κύθηρα φθάνει σε αυτήν, αρχίζει να ονειρεύεται ξανά. Η επιστολή έ σταλεί από τους Γάλλους, οι οποίοι της προτείνουν να ταξιδέψει στο Παρίσι για να συμμετέχει στην παραγωγή αρωμάτων.

Επιθυμώντας να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή της, αρχίζει να ονειρεύεται και να σχεδιάζει επαγγελματικά για την παραγωγή αρωμάτων που είχε ξεκινήσει με τον Απόστολο. Σκοπεύει να ακολουθήσει την επιθυμία της και να ταξιδέψει στη Γαλλία.

Ωστόσο, ο Ιπποκράτης σύμφωνα με το MyTV, ετοιμάζει ένα σχέδιο για να της σταματήσει τις φιλοδοξίες. Συγκεκριμένα, οργανώνει μια επίθεση ενν της Ειρήνης με σκοπό να αποσπάσει το τετράδιο με τις φόρμουλες των αρωμάτων, γνωρίζοντας χωρίς αυτές η Ειρήνη δεν θα μπορεί να προχωρήσει.

Η Ειρήνη ξεσπά σε δάκρυα μετά την επίθεση, θρηνώντας τον φόβο για το μωρό που κυοφορεί. Η κατάρρευσή της είναι πιο έντονη όταν αντιλαμβάνεται ότι έχει χάσει τον τιμο σημειωματάριό της και την ικανότητα να πραγματοποιήσει τα όνειρά της.