Σασμός: Αστέρης και Αργυρώ προσπαθούν να πείσουν την Καλλιόπη που είναι ανένδοτη, να μη συνεχίσει τη βεντέτα.. Spoiler από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha, Σασμός. επεισόδια 25-26 που θα προβληθούν 6 και 7/11. Το pythia.gr όπως και πέρσυ έτσι και φέτος, έχει όλα τα επεισόδια και τις εξελίξεις του 3ου κύκλου.

Σασμός επόμενα επεισόδια 25-26

Ο ς όπως και όλη η οικογένεια Σταματάκη βλέπουν τη Βασιλική να μεταλλάσσεται σε κάτι που τους τρομάζει

6/11 Επεισόδιο 25

Ο θάνατος του Νικηφόρου έχει ανοίξει πληγές που δεν κλείνουν. Ο Αντρέας με τον Τηλέμαχο προσπαθούν να βρουν τρόπο να φυγαδεύσουν τον Λάζαρο, ενώ η Μαρίνα κόβει δεσμούς με τους Βρουλάκηδες. Η Αργυρώ με τον Αστέρη να φύγουν  για την Αυστραλία.

Από την άλλη πλευρά η Καλλιόπη η ίδια τα αντίποινα για τους Σταματάκηδες, ενώ παπάς, και ς προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τις κατηγορίες της για συγκάλυψη αναζητώντας τον συγκρατούμενο του Βασίλη. Η Βασιλική ζητά από τον Μαθιό εκδίκηση πάση θυσία.

7/11 Επεισόδιο 26

Ο όπως και όλη η οικογένεια Σταματάκη βλέπουν τη Βασιλική να μεταλλάσσεται σε κάτι που τους τρομάζει. Αστέρης και Αργυρώ προσπαθούν να πείσουν την Καλλιόπη που είναι ανένδοτη, να μη συνεχίσει τη βεντέτα, την ίδια στιγμή η Βασιλική, την διαγράφει από τη ζωή της. Όλο το χωριό σε αναβρασμό, ενώ η Εύα απλώνει τα δίχτυα της, κρύβοντας από όλους και από τον Παύλο τον απώτερο σκοπό της.

Από τη μεριά τους οι Βρουλάκηδες ετοιμάζονται για το νέο κύκλο αίματος. Στο μεταξύ μια νέα δυσάρεστη έρχεται να προσθέσει κι άλλη στην ήδη βαριά ατμόσφαιρα της Άνω Ποριάς.