Το Μυστικό της Πεταλούδας: Ο Φίλιππος λέει στον Άρη να βρει τη Μαρήλια και να προσπαθήσει να μάθει, αν ξέρει κάτι για τον Άλκη και τον Χρυσοχόου και ποιο είναι το σχέδιο του Χρυσοχόου…

Το Μυστικό της Πεταλούδας 2ος κύκλος, επεισόδια 83

Στα προηγούμενα επεισόδια: Ο Στέφανος πάει στο Γρηγόρη να τσεκάρει την καταγγελία της Κρίστιας, ότι δηλαδή μπορεί αυτός να έκανε κακό στο Μάρκο, αλλά, ο Γρηγόρης το παίζει ανήξερος. Ο Στέφανος φεύγει, μη μπορώντας να φανταστεί πως ο Γρηγόρης κρατάει τη Χλόη ναρκωμένη στο υπόγειο του σπιτιού.

Το Μυστικό της Πεταλούδας 17/10 Επεισόδιο 83

Ο Χριστόφορος πάει στον Γρηγόρη και τον απειλεί να του πει πού έχει το Μάρκο. Απ΄ την αντίδραση του Γρηγόρη, καταλαβαίνει ότι δεν έχει ιδέα πού βρίσκεται ο Μάρκος και δεν του έχει κάνει τίποτα.

Όταν ο Χριστόφορος φεύγει, ο Γρηγόρης κατεβαίνει στο υπόγειο όπου έχει κλεισμένη τη Χλόη, που είναι τρομαγμένη. Απ΄ αυτά που της λέει ο Γρηγόρης, η Χλόη είναι πια βέβαιη ότι είναι ο Γρηγόρης κι όχι ο Παύλος κι ότι είναι φυλακισμένη εκεί.

Η Ειρήνη πάει στο μαγαζί της Σοφίας και της λέει ότι δεν έχουν ακόμα νέα για το Μάρκο. Ενώ μιλάνε, εμφανίζεται η Έλενα, που είναι όλο χαρά που βλέπει εκεί την Ειρήνη και της φέρεται πολύ γλυκά και τρυφερά, πράγμα που εξαγριώνει τη Σοφία.

Η Κρίστια τηλεφωνεί στην Ειρήνη και της λέει ότι ο Χριστόφορος τη ρώτησε πού μένει ο Γρηγόρης. Η Ειρήνη ανήσυχη ότι μπορεί να συνέβη κάτι στον Χριστόφορο, φεύγει αλαφιασμένη απ΄ το μαγαζί της Σοφίας.

Ο Άλκης λέει στο Στέφανο να πάνε την επομένη να ψάξουν στο σπίτι του Μάρκου μήπως βρουν κάποιο στοιχείο που να τους βοηθήσει στην αναζήτηση του.

Ο Φίλιππος λέει στον Άρη να βρει τη Μαρήλια και να προσπαθήσει να μάθει, αν ξέρει κάτι για τον Άλκη και τον Χρυσοχόου και ποιο είναι το σχέδιο του Χρυσοχόου. Ο Άρης, πράγματι, πάει στη Μαρήλια, που του δείχνει το εισιτήριο του Άλκη για το Λίβανο, που του έδωσε ο Χρυσοχόου.