Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Νέες αποκαλύψεις έρχονται στη σειρά «Η Μάγισσα» καθώς πολλά μυστικά έρχονται σιγά σιγά στο φως. Σύντομα μάλιστα θα ποιος ήταν αυτός που σκότωσε το βρέφος ενώ και η σχέση του Τζανή με της Μεταξίας πλέον γνωστή..

Παράλληλα όμως στη σειρά του ΑΝΤ1, ο Βρώτσος θα πρωταγωνιστήσει στις εξελίξεις καθώς εντοπίζει μία που μποί να τον φέρει πιο κοντά στην αλήθεια που ψάχνει.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Ο Βρώτσος αιχμαλωτίζει κοπέλα για να του αποκαλύψει αλήθειες

Η Θεοφανώ κρατείται δεμένη στο σπίτι της Άννας. Η παραδοχή του Αντρέι για τον παράνομο δεσμό του Τζανή και της Μεταξίας αλλά και η δολοφονία του που ξανάρχεται στο σκήνιο, θα φτάσουν τους Λασκαραίους στα όρια τους. Ο Αντρέι με τον Κανέλλο ανακρίνουν τον Τζανή για τον θάνατο του βρέφους και θα βρεθούν αντιμέτωποι με αποκαλύψεις που θα τους σοκάρουν.

Την ίδια ώρα, ο Βρώτσος αιχμαλωτίζει μια κοπέλα που κρατάει το κλειδί της αλήθειας. Ένας άντρας κατευθύνεται προς το σπίτι που κρατείται η Θεοφανώ. Θα καταφέρει να γλυτώσει τη ζωή της; Ο Αντρέι έρχεται πια κατά πρόσωπο με τον πραγματικό δολοφόνο του μωρού και η αποκάλυψη της ταυτότητάς του θα κάνει σεισμό στον πύργο των Λασκαραίων.

Διαβάστε επίσης:

Η μάγισσα επόμενα επεισόδια: Η Δαμιανή παραδέχεται πως σκότωσε το εγγόνι της

Κατερίνα Καινούργιου: Εκτάκτως στο νοσοκομείο – Τι συμβαίνει με την παρουσιάστρια!

Survivor 5/2: Κάνει SPOILER για την ασυλία ο Λιανός στο trailer;Source link