Η Κυπριανή παίρνει πακέτο το κεφάλι του υποτακτικού της

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Η Γερακίνα δεν θα βρει γαλήνη μέχρι να εκδικηθεί τους δολους του ου της, του Πετρούνη, όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Η Μάγισσα». Είναι πεσμένη ότι η αυτοκία δεν ήταν η αιτία του θανάτου του, καθώς ότι εκείνος δεν μετάνιωσε τις πράξεις του και δεν θεωρούσε τον εαυτό του ένοχο.

Απόλυτα βέβαιη για την ενοχή του Σπήλιου και της μητέρας του στον άδικο θάνατο του γιου της, η Γερακίνα αναλαμβάνει να βρει αποδείξεις. Με αποφασιστικότητα, φτάνει στον του Σκλαβούνου, αναζητώντας τους υπηρέτες της Κυπριανής.

Εκεί, βρίσκεται μόνο ο ένας υπηρέτης, καθώς η Κυπριανή έχει ήδη στείλει τον άλλο να εκτελέσει τη Θεοφανώ, σύμφωνα με το περιο Τηλέραμα. Όταν ο υπηρέτης αντιμετωπίζει την έντονη οργή της Γερακίνας, παραμένει πιστός στην αφέντρα του, αρνούμενος να παραδεχτεί τη συμμετοχή του στον φόνο του Πετρούνη. Ωστόσο, το βλέμμα του αποκαλύπτει στη Γερακίνα την αλήθεια που κρύβει, επιβεβαιώνοντας τις υποψίες της.

Λίγες μέρες αργότερα, στον πύργο των Γερακάρηδων, η Κυπριανή λαμβάνει ένα μυστηριώδες δέμα. Όταν το ανοίγει καθώς αντικρίζοντας το κεφάλι του υποτακτικού της. Αμέσως καταλαβαίνει πως η Γερακίνα είναι η αποστολέας του δέματος και αντιλαμβάνεται ότι αυτό είναι μόνο μια προειδοποίηση για τα όσα θα ακολουθήν.