Ο Δημήτρης ανακαλύπτει γρήγορα ότι τα παιδιά, η Ειρήνη και η Χρύσα, δεν ήταν παρόντα στο πατρικό σπίτι της ς κατά την ώρα της δολοφονίας του Άκη, παρόλο που είχαν δηλώσει κάτι διαφοτικό στις καταθέσεις .

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις της σειράς Παγιδευμένοι

Από την άλλη πλευρά, ο δρέας να ανακαλύψει την αλήθεια για την κόρη του, καθώς έχει υποψίες ότι η Δανάη κρύβει κάτι. Ταυτόχρονα, η Άννα συνεχίζει την έρευνά της σχετικά με την περίεργη υπόθεση που έχει αναλάβει για λογαριασμό του παλιού της φίλου.

Ανακαλύπτει ακόμη ότι η σύζυγός του είχε ένα άσχημο περιτικό με την ερωμένη τους σε ένα καφέ, μόλις μια ημέρα πριν εξαφανιστεί με την κόρη τους. Η έρευνά του τον οδηγεί στην ίδια την , όπου βρίσκεται η Αγγελική, που έχει αναλάβει την υπόθεση εκ μέρους της εισαγγελίας.

Ανακαλύπτοντας, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, ότι η Άννα έχει ήδη επισκεφθεί τον ιδιοκτήτη του καταστήματος και έχει μιλήσει μαζί του, η Αγγελική γίνεται έξαλλη και την καλεί στο σπίτι της για να συζητήσουν. Η Άννα υπερασπίζεται τη δουλειά της με έντονο , και ο καβγάς ανάμεσά τους αναπόφευκτος.