Ο Παναγιώτης, προσπαθώντας να ξύγει, πυροβολεί τον Ανδρέα, που πέφτει αιμόφυρτος στα χέρια του Δημήτρη, ο οποίος στη συνέχεια τον καταδιώκει. Καθώς προσπαθεί ο δημοσιογράφος να πηδήσει την περίφραξη, ο Δημήτρης τον πυροβολεί και εκείνος καταρρέει στο έδαφος. Ο Δημήτρης αναλαμβάνει να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο για να τον σώσει, ώ ταυτόχρονα καλεί ασθενοφόρο για τον Ανδρέα.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς Παγιδευμένοι

Η οικονόμος της έπαυλης ενημερώνει τον Πάνο Βερβερίδη για τα όσα συνέβη. Στο νοσοκομείο, ο Δημήτρης τρέμει για τη ζωή του Ανδρέα και σύντομα, φτάνει εκεί και ο Βερβερίδης, ο οποίος φωνάζει: «Ποιος πυροβόλησε τον εγγονό μου;». «Εγώ. Έτρεξε να ξεφύγει και πυροβόλησε τον αστυνόμο. Προσπάθησα να τον σταματήσω αλλά εκείνος δεν άκουσε», του απαντάει ο Δημήτρης. «Προσευχήσου να μην πεθάνει, αλλιώς…» τον απειλεί ο ς.

Λίγο αργότερα, ο ς αναλαμβάνει την όθεση και του ζητά να μην πει περισσότερα. Την ίδια ώρα, ο Ανδρέας υποβάλλεται σε επέμβαση, και όλοι αγωνιούν για τη ζωή του, με ιδιαίτερη ανησυχία από την κόρη του. Ο Δημήτρης δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του και αναφέρει στην Άννα: «Είναι άσχημα. Είναι και οι δύο άσχημα»…

Ο Παναγιώτης τελικά αφήνει την τελευταία του πνοή και ο Δημήτρης συγκλονίζεται. «Δεν φταις εσύ», του λέει η Άννα κι εκείνη τη στιγμή καταφτάνει ο Βερβερίδη με τον Αλέκο. «Τα συλλυπητήριά μου», λέει ο Δημήτρης και η απάντηση που παίρνει είναι : «μίζεις ότι με αυτό καθάρισες; Τόσο εύκολα; Σκότωσες τον εγγονό μου! Αυτή είναι η δικαιοσύνη σου; Μακάρι να καταστραφείς εσύ και η οικογένειά σου. Να πας στην κόλαση»

Καθώς περνούν οι ώρες, ο Σταύρος προσπαθεί να πείσει τον Δημήτρη ότι ο τρόπος που αντέδρασε ήταν ο σωστός. Όμως ο Δημήτρης παραμένει απαρηγόρητος. Την ίδια στιγμή, τα νέα για την υγεία του Ανδρέα είναι ευχάριστα, ενώ,σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, ο Αλέκος λέει στον Βερβερίδη: «Νομίζω ότι ο σου δολοφονήθηκε. Τον διάλεξαν ως θύμα και η εντολή δόθηκε από τον εισαγγελέα» κι εκείνος του απαντάει: «Τότε τι κάνεις εδώ; Ανέλαβε δράση και βάλε τον στη φυλακή».

«Πίστεψέ με ο στόχος μου είναι να εκδικηθώ τον θάνατο όχι μόνο του Παναγιώτη αλλά και του γιου μου του υ. Θα το πάω μέχρι τέλους. Ο Δημήτρης Μαρκέτος δεν θα τιμωρηθεί μόνο για τον φόνο. Θα καταστρέψω την τιμή του και την καριέρα του»,