Έρωτας φυγάς: Η υπόθεση της δολοφονίας του Φίλιππου εξακολουθεί να παραμένει ανοιχτή, και πρόκειται να επανέλθει στο προσκήνιο, καθώς ο Κοντογιάννης στο κάδρο των … Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς: Η Φωτεινή καταγγέλει τον

Ο Στρατής μαθαίνει την αλήθεια για τη δολοφονία του Φίλιππου και τον ένοχο έναν κοινό γνωστό του Κοντογιάννη. τί να ενημερώσει το αφεντικό του, τον Ιάσονα, ο οποίος μάλιστα είχε κατηγορηθεί και μπει στη φυλακή ως ύποπτος για τη δολοφονία αυτή, ο Στρατής επιλέγει να κρατήσει την πληροφορία για να τον εκβιάσει.

Αντιμέτωπος με ένα απειλητικό γράμμα, ο Παύλος αντιλαμβάνεται απλά ότι αντιμετωπίζει ένα εμπόδιο που πρέπει να απομακρύνει. Κάνει τη συνάντηση, αλλά ο Στρατής συνειδητοποιεί ότι δεν θα λάβει τα χρήματα που απαιτεί και ότι η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο. Σε μια στιγμή άμυνας, ο Κοντογιάννης πέφτει στο έδαφος όταν ο Στρατής αντιδρά με ένα σουγιά, τον τραυματίζει και τρομαγμένος το βάζει στα .

Η Φωτεινή Κοντογιάννη, αντιμετωπίζοντας τις πολλαπλές απιστίες του συζύγου της στο παρελθόν, πάντα επέλεγε να τον συγχωρεί. Παρόλα αυτά, αυτή τη φορά ανακαλύπτει ότι ο Παύλος σχεδιάζει να την εγκαταλείψει με την Ελπίδα, κι αυτό την τρελαίνει. Την κυριεύει η ζήλια και αποφασίζει να αναλάβει δράση. Έτσι, λοιπόν, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi , πηγαίνει στην εισαγγελέα για να καταθέσει κατηγορίες κατά του συζύγου της, κατηγορώντας τον ως τον δολοφόνο του Φίλιππου.

Είχε τον ίδιο τον Παύλο να το λέει. Οι Αρχές, λοιπόν, ται να αντιμετωπίσουν αυτήν την εξαιρετικά σοβαρή καταγγελία και να προβούν στη σύλληψη του Παύλου. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειές τους, δεν καταφέρνουν να τον εντοπίσουν. Οι περνούν, και ο Κοντογιάννης συνεχίζει να παραμένει εξαφανισμένος, δημιουργώντας ένα μυστήριο γύρω από την υπόθεση.