Η Γη της Ελιάς: Μαρίνα και Μάνος πάνε επειγόντως στον γιατρό καθώς έχει να ακούσει και να νοιώσει την κίνηση του μωρού από το πρωί… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς 3ος κύκλος Επεισόδιο 4

Τι έγινε στα προηγούμενα επεισόδια: Η Ασπασία και ο Δημοσθένης βρίσκουν τον Ορέστη να αφήνει λουλούδια στον τάφο του Κίμωνα. Απορημένοι τον ρωτάνε τι κάνει εκεί. Εκείνος τους αγκαλιάζει και αποκαλύπτεται το μεγάλο μυστικό!

Ηθοποιοί: Νίκος Γαλανός, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Εύα η Χρύσα Παπά, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης

Γη της Ελιάς 26/9 Επεισόδιο 4

Μετά την πρώτη νύχτα που πέρασαν μαζί ο Πότης με την Άννα υπάρχει μια μεγάλη αμηχανία.Η Ασπασία και ο Δημοσθένης έχουν καταλάβει ότι ο Ορέστης έχει την καρδιά του Κίμωνα και συζητάν για το αν θα πούνε τα νέα στην Ειρήνη. Στο τμήμα, οι αστυνομικοί έχουν φέρει τον άστεγο, που αναγνώρισε ο Ορέστης στο βίντεο και χρησιμοποιούσε την κάρτα της νεκρής κοπέλας.

Πίσω στο καφενείο ο Μιλτιάδης φλερτάρει την Αλκμήνη μπροστά στην Αντωνία που εκνευρίζεται. Αργότερα η Αλκμήνη ζητάει διαζύγιο από την Αντωνία! Παράλληλα η Ισμήνη είναι θυμωμένη με τον Κωνσταντίνο και εξακολουθεί να πιστεύει πως εμπλέκεται με κάποιο τρόπο στην επίθεση από τον ληστή.Ο Ορέστης εμπιστεύεται στον Κουράκο όλα αυτά που συνέβησαν με τη μεταμόσχευση, τον Κίμωνα και την Δήμητρα.

Η Ειρήνη, αφού πήρε το ελεύθερο από τον πατέρα της θέλει να δουλέψει ως εργάτρια στις ελιές. Δεν του έχει πει όμως ότι βρήκε δουλειά στους Βρεττάκους!
Η Ασπασία καλεί την Δήμητρα στο σπίτι της για να της πει τα νέα για τον Ορέστη. Εντωμεταξύ ο Σωτήρης Βαφέας έχει πάρει την τελική του απόφαση και καλεί τον Μιλτιάδη να τον βοηθήσει να καταστρέψουν τους Στεφανέους καίγοντας το θερμοκήπιό τους.

Ταυτοποιείται το γενετικό υλικό από το συμβάν στο σπίτι της Ισμήνης. Ανήκει στον Πέτρο Καφούσια που είναι σεσημασμένος. Ο αδερφός του είναι στην Τρίπολη, στην ίδια φυλακή με τον πρώην σύζυγό της! Μαρίνα και Μάνος πάνε επειγόντως στον γιατρό καθώς έχει να ακούσει και να νοιώσει την κίνηση του μωρού από το πρωί!